Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç Boyamapalette fındık kabuğuna boyadığım saçlarım
saçlarımı palette fındık kabuğu ve garnier küllü kumralı karıştırarak boyadım. zemin rengimde kahve köpüğü ve sarı karışımıydı. ilk boyadığımda koyu bi renkti.20 gün kadar oldu boyayalı.umarım fikir verir merak edenlere
saçlarımı palette fındık kabuğu ve garnier küllü kumralı karıştırarak boyadım. zemin rengimde kahve köpüğü ve sarı karışımıydı. ilk boyadığımda koyu bi renkti.20 gün kadar oldu boyayalı.umarım fikir verir merak edenlere
canım kahve köpügü ve sarı karısımında nasıl bı renk ortaya çıkmıstı ve bu karısımı boyamadan önce saçların hangı renktı bende kahve köpugu ve sarı boyamayı dusunuyorum saçlarım orta kahve kestane gıbı şuan fıkır verır mısın???
1. fotoğraftaki hali benimde tam istediğim ton. Orta küllü kumralın üzerine 10 numarayla boyamayı düşünüyorum. Öyle bir renk elde edebilir miyim sence affection?
çok güzel olmuş cnm bende boyatmayı istiyorum bu renkte güzelmiş ama saçlarıma bakım yapıyorum çok dökülüyo 1,2 ay daha durayım ozaman saçlarında masallah çok güzel sağlıklı bakım yapıyomusun
epeydir girip kontrol etmemiştim siteyi yeni gördüm yorumları. benim doğal saçlarım koyu bir kahveve saçımı bu renge getirene kadar çok boyadım ısrarla orial sürdürmeden kendim açcam dedim va başardım koyu saçım olduğu başlarda kahveköpüğü ve sarıyı uyguladığımda saçımı ton olarak açmıştı ama kutulardaki renkler kadar olmamıştı. ilk uygulamada istediğiniz renk olayabilir ama azimle devam etmek lazım çünkü eğer işini iyi bilen bi kuaföre denk gelmezseniz en iyikuaför kendimiziz
bu arada güzel sözleriniz için hepinize teşekkür ediyorum. aslında saçlarım çokta sağlıklı değiller çok ince telliler düzleştirici ve boyalar yüzünden bende iki-üç ay kadar kendi çapımda bakımlar yaptım hem içten hem dıştan . içten e vitamini ve balık yağı kapsülü yuttum. bunların hem saçıma hem cildime iyi geldiğini gönül rahatlığı ile söyleyebilirim. dıştanda aktardan saç bakım yağı aldım içine evigen ve bepanthen serumlarını kırıp saçlarıma sürdüm banyodan önce bir saat kadar beklettim. bu da saçlara dolgunluk verio saç kremine fln gerek kalmıo.