• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Palette Deluxe Yoğun Saç Açıcı Yardım

pinhole

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2012
12
0
16
İstanbul
Merhaba,bugün boyasız koyu kumral saçlarımın bir kısmını palette deluxe yoğun saç açıcıyla boyadım bekleyip kuruttukdan sonra küçüklükteki doğal açık saç rengimi gördüm fakat güneşte bakınca kızıl gibi gözüktü hiç hoşuma gitmedi.Sizce neden böyle olabilir düzelir mi ? Ve bu renk açıcı geçici midir ? Teşekkür ederim.

saç açıcıyla daha açık renge giderken dore şekilde açılır
tavsiyem üzerine açık renk küllü bir boyayla boyaman

boyalar saç rengini açarken turunculaştırır renk açılması kalıcıdır boyamadığın sürece öyle kalır.turunculuklar da kendi kendine düzelmez boyaman gerekiyor.küllü renklerle boyarsan turunculuğu azaltır

Son düzenleme:
Açıkçası boyamayı düşünmüyorum.Saçlarımda çok kısa olduğu için uzadıkça kestiririm.Sizce rengi hoş olmuş mu ? Açık konuşun lütfen :)

http://g1210.hizliresim.com/12/y/fg9f0.jpg

tamımını boyayamadım cesaret edemedim düzensiz bir şekilde aralara attım sizin fikriniz çok önemli gerçekten ve saçlarım uzayınca daha hoş görünecek benc
kusura bakmayın saçlarımı banyodan çıkıp kurutup çektim doğal haliyle görmeniz daha iyi olur diye de düşündüm

boyalar saç rengini açarken turunculaştırır renk açılması kalıcıdır boyamadığın sürece öyle kalır.turunculuklar da kendi kendine düzelmez boyaman gerekiyor.küllü renklerle boyarsan turunculuğu azaltır

Arkadaşın söylediklerine katılıyorum. Açılmış saçın üzerine direk küllü boyarsan inanılmaz güzel durur. Küllü açık kumralı deneyebilirsin=)

az önce saçımı palette yoğun saç açıcı ile boyadım fakat saçım sadece biraz kahve gibi oldu o da koyu hala . daha önceden saçımda koyu kahve vardı sizce bu yüzden midir ? gerçi saç açıcı bu yani açması gerekirdi diye düşünüyorum koyu renk saç boyasına lanet ettim

Kızlar yaklaşık 2 ay önce Palette'nin yoğun renk açıcı boyasını ben de kullandım,hatta forumdan okuyup gaza gelerek...Yaklaşık 8-9 ay önce en kolay yolu seçip saçımı siyaha boyadım,dipleri aktı ama sonrası akmadı allah akmadı...Başka renklere de boyadım tabi daha sonra ancak dipleri aktığı için tam renk diplerde tutuyor,geriye kalan daha da koyulaşıyordu...Okudum,araştırdım denedim,saçlarımda yıpranma olmadı ancak benim saçlarım allaha şükür çok kaliteli,kaç boyama geçirirse geçirsin bir gün bile matlaşmadı,kurumadı,sertleşmedi...Bu konuda şanslıyım biraz ancak ince telli veya çok yıpranmış saçları harap edebileceğini düşünüyorum...
Her neyse,bir gazla gidip bu yoğun renk açıcı boyayı aldım diplere uygulamadım çünkü zaten boya yoktu sarartmak istemedim,geriye kalanı da dalgalı dalgalı bazı yerler turuncu,bazı yerler kahve oldu...Bu işlemi yapacaksanız muhakkak birinden yardım alın ve eşit bir şekilde sürmeye dikkat edin ve hızlı davranın çünkü ilk sürdüğünüz yer aksi halde turuncu oluyor...Saç diplerim sarı olmasın diye sürmediğim için tahmin edersiniz ki dipler kahve uçlar turuncu oldu...Ertesi gün koştur koştur markete gidip küllü koyu kumral bir boya aldım,küllü renk olmazsa aktıkça yeşile çalan bir renk olacağını yazmıştı deneyenler...Küllü koyu kumral ilk 1 hafta koyu renk kaldı ama aktıkça çok güzel bir renk çıktı ortaya,renk dalgaları da kaybolmuştu,kaç markete,mağazaya gittiysem karşılaştığım kızlar boya olup olmadığını sordu...Güneş vurunca aralar bakır rengi parlıyordu,güneş olmayınca da açık kahve bir renk çıktı ortaya...Hala akmadı ancak bir daha yapar mıyım diye sorsalar yapmam,doğal rengi en güzeli,o renk mi,bu renk mi diye karar veremezken mahvediyoruz güzelim saçları...Ben yeri geldi kalçamı geçecek kadar uzattım,yeri geldi o kadar uzattığım saçları erkek berberine gidip 5 numaraya vurdurdum,allahtan saçlarım hızlı uzuyor ve erkek traşı bile suratıma,kafama çok abes durmuyor ve hiç pişman olmadım şimdiye kadar 'nasılsa uzar' diye düşünerek ama saçlarına çok kıymet verenler,zor uzatanlar için söylüyorum,hiç bir kimyasal işlem uygulamayın lütfen...
Dip not : Çok ince telli saçları olan ve değişik renkler denemeyi düşünmeyen arkadaşlar varsa aktarlarda satılan hint kınalarından kullansınlar,içinde oksidasyon kremi olanlardan değil bildiğimiz yeşil toz halinde olanları...Ben yaklaşık 5 sene kadar kullandım,saç tellerim daha kalın,saçlarım daha parlak oldu ancak akmadığını,sadece kestirmek zorunda olduğunuzu bu uzun yazının sonunda belirtmek isterim :34: :52:

Back