canım yaa senin saç rengine bayıldım çok hevesledim yoğun bakır boyamaya ama esmerim cesaret edemiyorum sende esmer gibi geldin bana nasıl esmerlere yakışlabilcek bir tonmu fotodan çok fazla yorum yapamıyorum çünkü
mrhb. saçımı 2 gün önce palette 7.77 yoğun bakıra boyadım.Saçım bal köpüğü rengiydi ama ben hürrem rengi istiyorum.Ve bunu 1 hafta için de yapmam lazımdüğün warbilen arkadaş warmı acaba kapalı olduğum için de güneşe maruz kalıp açılmasını bekleme gibi bir lüksüm yok.Kızlar acilen hürrem saç rengine dönmem lazım acil yardım lütfen:84:
renk gerçekten harika olmuş,çok beğendim ve tam istediğim renk.ben de ilk kez evde boyattım tabi bu rengin ne olduğunu bilemedim acemi olduğumdan,palette kahve bakır 6.70 aldım,saçım koyu kumraldı güzel oldu ama ben bu rengi istiyorum :2: kahve bakırın üstüne yoğun bakır nasıl olur arkadaşlar?
gidip kuaföre boyat bence 2 kere üst üste kendin boyama.hem düğününde varmış istediğin gibi olmazsa için içini yer :78:
çoook güzel olmuş çok da yakışmış sana canım... açık renk saçlılar için hayat ne kadar kolay ben de istiyorum kızıla boyamak ama saçlarım siyah
Eki Görüntüle 255755
bu da ikinci boyam yine iki kutu palette deluxe 7-77 yoğun bakır...
turuncusu biraz güneşlte belli oluyor sanki biraz koyulaşmış gibi geldi bana bu arada gerçekten de çok akıyor bilginiz olsun...
Kızlar ben bu renk ile koleston açık kumralı aldım. Karıştırmayı düşünüyorum. Daha açık bir ton elde etmek için. Sizce nasıl olur.
evet bu boyayı bende aldım ve boyadım fikir edinmek isteyenler için resimli olarak sizlere sunuyorum...
benim dün ki saç rengim saçlarım normalde siyah 6 aydır koleston 12 çok açık sarı rengine boyuyordum böylece bal köpüğü rengini elde ediyordum ama boyaya boyaya artık saçlarım sararmaya başlamıştı en son 3 hafta önce sea colorun hürrem karameline boyamıştım ilk 2-3 gün güzeldi sonra hepsi akıp gitti geri sarımsı renge döndü işte dünki saçım
ve dün iki kutu palette deluxe 7-77 bakır aldım önce bir kutuyla diplerini iyice boyadık(ablam boyadı dip boyayı) ilk kutudan arttı tabiiki onları da önlere yedirdim.10 dakika bekledim ikinci kutuyu hazırladım ve böylece ilk oluşum sürem 15 dakika oldu.geri kalan kutuyu da homojen bir şekilde kendim boyadım ve yine artanıda taradıktan sonra iyice karıştıraram bitirdim çok az bir şey de kaşlarıma sürdüm ve 35 dakika bekledikten sonra soğuğa yakın ilik su ile önce karışıtırıp yedirdim sonra yıkadım bayağı akıyor o yüzden son kısımlara doğru suyun ısısını biraz yükslettim.ve kutu içerisinde çıkan kremle sadece kremleyi 2-3 dakika bekledim şampuan kullanmadım. işte sonuç...
ben çok beğendim ve rengi de tam tutturdum güneşte daha açık bir renk alıyor bildiğiniz turuncumsu bir bakır tavsiye ediyorum arkadaşlar...
Eki Görüntüle 255755
bu da ikinci boyam yine iki kutu palette deluxe 7-77 yoğun bakır...
turuncusu biraz güneşlte belli oluyor sanki biraz koyulaşmış gibi geldi bana bu arada gerçekten de çok akıyor bilginiz olsun...
Eki Görüntüle 252610 Eki Görüntüle 252611 Eki Görüntüle 252612
Kızlar saçlarım kumral dore ve kumral dore küllü karışımıydı... üstüne 7-77 yoğun bakır 1 kutu ve yarım kutu da kumral dore küllü karışımını uyguladım. bu renk oldu... tabi ışıktaki rengi bu loş ortamda kahve bakır gibi duruyor... ben daha açık olur diye düşünmüştüm ama bu da fena olmadı... bilginiz olsun diye resim ekledim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?