boyayı aldığım yerden değişdirme sansım var aslında daha yeni kuaför boyadığı için 1 2 ay sonra boyarım bu kutuyu almışdım ama cesaret edemeyince kuaförde boyattım peki loreal excelllence cream 6.41 fındık kahvesi alsam bu rengi kullananlar varmı nasıl oluyor bunuda çok merak ediyorum olmazsa palette 5.60 geri verip loreal 6.41 alıcam fikirlerinizi bekliyorum
Oda kızılımsı bir renk.
Yukarıda anlattıklarım bunun içinde geçerli.
Zemininiz ne renk acaba?
zeminde bakırımsı bir renk yani güneşde bildiğiniz kızılgibi duruyo zaten kuaför boyamışdı ve bu renklerden sarı isdersen gene döneriz demişdi ama ben kuaföre boya için para vermek isdemiyorum artık röfle gölge tamamda boya için paraya acıyorum ben bu renkleri seviyorum sanırım çünkü 7 senedir röfle kullandım sarı renkden çokkk sıkıldım artık doğal kahveler bakırlar çok yakışıyoda becerebilirsem saçımın renginide yüklerim ona göre tavsiye ederseniz çok sevinirim palette 5.60 mı loreal 6.41 mi daha açık renkde tutar siyahlaşmak isdemiyorum:18:
6.41 daha açık tutar.
Çikolata kahve siyah gibi tutar saçınızda.
Saç renginizi yüklerseniz ona göre tavsiyede bulunabilirim.
6.41 boyamanızı tavsiye ediyorum, saçınıza güzel olur.
teşekkür ediyorum zaten yıllardır sarı kullanan biri olarak sunu anladımki sarı yakışan herkese her renk yakışıyor siyah hariç kısa zamanda sıcak çikolatayı loreal 6.41 ile değişdiricem
Rica ederim, fakat sarı saçın yakıştığı herkese her renk yakışmaz.
Ten ile çok alakası var.
Sarıyı taşıyabilir fakat kızılı taşıyamaz yada kahveyi taşıyamaz.
Kızıl saçı taşır siyah yakışmaz mesela..
Kaş, söz, ten çok alakalı..
Mesela kendimden örnek veriyim.
Ben bronz-buğday.
Bana kumral gidiyor, sarı gidiyor, siyah gidiyor, karamel gidiyor, fakat kızıl yakışmıyor bakır yakışmıyor.
Herkes her saç rengini taşıyamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?