- Konu Sahibi buzmavileylak
-
o ii tutmussgüzel renk güle güle kullan ben boyamıştım papatya sarısı ve açık papatya renklerinii
baktım sennin için fotolarıma ve buldum bitanebu palette papatya
burda boyamadan önce saçın ne renkti acaba varmı yine eski foton :)
anladım benim koyu ama bende açmak istiyorum bakalım ne olcak :)
herkez palettenın papatya sarısını cok ovuo bıde koleston vanılya sarısı ama hıc boyanmıs seklını gormedıgım ıcın boyle kalıcam sanırım :)
Saçın çok çok güzel oldu, tatlım.
Saçlarımı 10-5 dore sarıya boyadım boyamak ısteyenlere yardmcı olaym :)Eki Görüntüle 280308
Saçlarımı 10-5 dore sarıya boyadım boyamak ısteyenlere yardmcı olaym :)Eki Görüntüle 280308
bundan once benım sacımda karameldı hatta turuncuya yakın bı karamel ırlanda kızılı dıyebılırız.kendı sac rengım acık kahve ama yınede bu rengı edebıldım yanı turunculugu aldı baya cnku gunestre turuncu yansımasından cok sıkayetcydım yansımaları fılan guzel palette zaten rengın aynısını tutan bı boya dıgerlerıne gore. ama soyle bısey var ben 2 defadr boyuyorum paletteyle sac dıplerımde kabuk yaptı bıkac yrde cunku acıcı ozellııgı fazla olan bı boya renk tutuo ıyı guzel ama sac ıcın aynı seyı soyleyemem zararı fazla oluo yanı. o yuzden lorealden bı renk denemeyı dusunuyorum bıdahakı sefere ama tuttmasına tutuo onda sorun yk sıyah olmadıgı surece tutar her renkte dıye dusunuyorum. tam sarı olmasada yansımasndan dolayı ısıltı verır yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?