Saç Rengi ve Saç Boyama Palette deluxe 10-5 nasıl :)

rengi çok güzel olmus güle güle kullan bende boyamak istiyorum umarım iyi bişiy çıkar ortaya sen kaç dk beklettin acaba?

burda boyamadan önce saçın ne renkti acaba varmı yine eski foton :)

cnm ben bikaç ayda bir tonunu rengini değiştiririm saçımın ama orda yani o foto 2010 eylül ekimin falan .. bikaç ay üstüste papatya boyamıstım yani benm saçım genelde sarı tonlarıdırr zemin de acıktı yanii

herkez palettenın papatya sarısını cok ovuo bıde koleston vanılya sarısı ama hıc boyanmıs seklını gormedıgım ıcın boyle kalıcam sanırım :)

Evet ben koleston vanilya sarısıyla,küllü sarısını karıştırıp kullanıyordum. Küllüyü dipler çıktığında bakırlığı kırsın diye katıyordum. Saçlarım omuz hızasınsa old. için oranlarını vanilya sarıdan 1,5 tüp- küllü sarıdansa yarım bağzen yarımın birazcık üstünü ekliyordum ama kendi saçımın rengi koyu kestane. Zemini daha önce palettenin renk açıcısıyla açmıştım turuncu olmuştu malum küllü sarıyla 5-6 kez boyamada kendine gelmişti. Geçen hafta bi hata yaptım ve saçımın rengiyle oynadım sonuç faciaaaaaaaaaaa.
Hani biz bayanlara eser ya arada işte öyle bir günde buralarda Eki Görüntüle 281431 Eki Görüntüle 281432 saçını o renge boyayanların resimlerini çok gördüm çokta güzellerdi imrendim kalktım loreal castıng 730'dan 2 kutu alarak saçımı boyadım. Oda ne sarılar yeşerme yaptı, diplerim oldu kızıl bakır rezalet. Bakın ekliyorum resimlerini görün loreal faciasını ne renk tuttu nede diplerim bişeye benzedi. Şimdi o günün üstünden 5 gün geçti ve ben 2 kez saçlarımı yıkadım. ilk hali ve şimdi ki halini görün diye ekliyorum.
Yapıcak olan varsa okuduktan sonra 2 kez düşünsün.
ilk 2 resim yeni boyanmış hali, diğeri şimdi ki yıkandıktan sonra akınca hali

Saçlarımı 10-5 dore sarıya boyadım boyamak ısteyenlere yardmcı olaym :)Eki Görüntüle 280308

Daha önce yazdığım gibi çok çok tatlı sıcak bir renk duruyor sanırım flaşlı olunca da resim ayrı bi güzel çıkmış.Yalnız diplerin gelince tonlamayı nasıl tutturuyorsun yada bi önerin var mı? Yıkadıkça turunculuk oldumu renk ona döndümü yani?

oncekı halı daha ıyımıs tabı ama bence boylede fena durmuo braz daha akınca acılır gıbı ıns ıstedgn renk olur tekrar acman gerek :/

valla akınca turunculuk olmuo aksıne bıraz daha sararıo boyadıgım gun daha bı koyu tutuo aktıkca daha acık sarıya donuo yansımaları sarı turuncu yansıma yok ıcınde dıpler cıkınca normal boyuyorum once dıp sonra kalanıda asagılara dogru yaydırıyorum her defasında zaten o kaynasıo yok abartılı bı ton farklılıgı olusmadı bende canm

Saçlarımı 10-5 dore sarıya boyadım boyamak ısteyenlere yardmcı olaym :)Eki Görüntüle 280308

canım çok beğendim çok sıcak çok tatlı bir renk olmuş ve bence hiç değiştirme rengini benim saçım şuanda karamel diplerimde 1 santim çıktı koyu kumral kahve gibi acaba boyasam bu rengi elde edebilirmiyim bi fikrin var mı?

bundan once benım sacımda karameldı hatta turuncuya yakın bı karamel ırlanda kızılı dıyebılırız.kendı sac rengım acık kahve ama yınede bu rengı edebıldım yanı turunculugu aldı baya cnku gunestre turuncu yansımasından cok sıkayetcydım yansımaları fılan guzel palette zaten rengın aynısını tutan bı boya dıgerlerıne gore. ama soyle bısey var ben 2 defadr boyuyorum paletteyle sac dıplerımde kabuk yaptı bıkac yrde cunku acıcı ozellııgı fazla olan bı boya renk tutuo ıyı guzel ama sac ıcın aynı seyı soyleyemem zararı fazla oluo yanı. o yuzden lorealden bı renk denemeyı dusunuyorum bıdahakı sefere ama tuttmasına tutuo onda sorun yk sıyah olmadıgı surece tutar her renkte dıye dusunuyorum. tam sarı olmasada yansımasndan dolayı ısıltı verır yanı

saça zarar vermesi çok kötü olmuş rengi çok güzel tutmuş çünkü sanada yakışmış gibi duruyo her ne kadar yüzünü göremesemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…