• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Palette delux boya saç diplerimde yanma yapıyor..

dalimania

Guru
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2008
137
60
298
42
kızlar palette delux boya süper ancak size bir sorum var. ben palette açık küllü sarı yı kullanıyorum ancak öyle yakıyor ki anlatatmam sizde de böyle oluyormu acaba. kafam karıncalanıyor ve acayip yanıyor. ne olur bişey yazın
şu an kafamda boya var ve karınca karınca batıyor. korkuyorum

Saçınız temizken mi boyuyorsunuz?
Eğer öyleyse yanma yapıyor boyalar,gözenekler açık olduğu ve saçın kendi yağı az olduğu için
Ya da sizde alerjiye sebep olmuş olabilir

evet saçlarımı dün yıkamıştım açıkçası şu an hafifledi ama diğer boyalarda da yanma oluyor kuaförde de oluyor ama bu sanırım açık ton oldugu için yani açma özelliği bir yanıyorum sormayın. sizde de olkuyormu merak ettim.

evet saçlarımı dün yıkamıştım açıkçası şu an hafifledi ama diğer boyalarda da yanma oluyor kuaförde de oluyor ama bu sanırım açık ton oldugu için yani açma özelliği bir yanıyorum sormayın. sizde de olkuyormu merak ettim.

Açık ton ile bir alakası olduğunu sanmıyorum market ürünlerinin oksidanları genelde düşük oluyor
Saçı temizken boyamamakta fayda var saç ve saç derisi sağlığı açısından

saçınızı bu uygulamayı yapmadan önce en azında 3 gun yıkamamanızı oneriyorum.

bence alerji testini yapmadan boyama bidaha cnm Allah korusun onun açık yada koyu renkle alakası yok senn cildin hassas olablrr ;) ayrıca temiz saçlada cok boyama yaptım ben alerji varsa temzkende yaglıykende belli eder kendnii sen temknli davran derimm :)

Back