• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama palette delux 7 tağ özlü

betibeti

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2008
276
2
641
39
Ankara
meraba arkadaşlar. bi kaç ay önce saçlarımı koleston köpük boyanın kızıl büyüsüne boyadım. boyamaz olaydım. deli gibi döktü saçlarımı.

palettenin bu yağ özlü boyasının sonbahar kızılına boyamayı düşünüyorum. herhangi bi kızılına boyayan var mı yağ özlü boya nasıl fikir verirseniz sevinirim??

paletteyi çok seviyorum canım en güzel boya bence hatta bugün açık kumral aldım boyayacağım dökme yıpranma falan yapmadı bende..

ben palette sonbahar kızılına boyadım geçenlerde hatta saçlarımı daha çok yumuşattı içindeki bakım kremi harika çok memnun kaldım.

Saç boyası dökülme yapmaz.
Aksine dökülmeyi keser.
Saçı döken boyayla beraber uygulanan açma işlemidir. ;)
Oda saç 2.3 kez üst üste açılırsa.
Saç dökülmeniz ya mevsimsel ya da gidin bir dermatoloğa görünün.

Son düzenleme:
saç dökülmem köpük boya yüzünden oldu canım. boyayı sürdüm yıkarken avuç avuç dökülme başladı.

ya kimisi paletteye iyi demiş kimisi kötü. ben yıllarca koleston tüp boyayla boyadım. sorun yaşamadım çok şükür. palette denemek istiyorum. kolestonla kıyaslama yaparsak hangisi iyi acaba? kızıllar konusunda özellikle?

koleston boyayan arkadaşlar var canım ve bildiğim kadarıyla çabuk akıyo ve boyanın tutmadığından şikaytçiler genelde ama ben paletteyi çok seiyorum hem renk seçeneği çok fazla hem parlaklığı ve saçı yıpratmaması benim saçlarım ince telli olmasına rağmen şimdiye kadar 4 defa palette kullandım onun dışında farklı marka kulllanmadım saçım gayet iyi şuanda üstelik açık kumral boyadıktan bir gün sonra üzerine altın karamel boyadım ama hiç bir problem yok :46::46::46:

amonyaklı boyalara biraz endişeyle yaklaşıyorum saçımı kuruttukları için. ama memnun kalanları duydukça denemek istedim. balyajlı saçımın üzerine 10.1 açık küllü sarı boyadım. saçımdaki bakırlıklar azalttı. tabi açık ton olduğu için tek boyamayla bakırlığı kapatmasını beklemiyordum zaten. 1-2 kez daha boyarsam bakırlıklar kapanacak. boyadan çok memnun kaldım, saçımı kurutmadı. yoğun amonyak kokusu da yoktu ve saç derimde hiçbir tahriş-kaşınma-yanma olmadı. bundan sonra hep bu boyayı kullanacağım.

Son düzenleme:
Back