Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç Boyamapalette delux 1-1 gece mavisi deneyenler bakarmısınız??
kolestonla palette arasında gidip geliyordum da bunda karar kıldım.
kömür siyah istiyordum ancak şimdi en mavimsi duran mavi-siyah saç boyasını arıyorum.
deneyen varsa foto paylaşabilir mi ya da yorumlarınızı alabilirmiyim acaba??
resmi şöyle;
kolestonla palette arasında gidip geliyordum da bunda karar kıldım.
kömür siyah istiyordum ancak şimdi en mavimsi duran mavi-siyah saç boyasını arıyorum.
deneyen varsa foto paylaşabilir mi ya da yorumlarınızı alabilirmiyim acaba??
resmi şöyle;
Ben de buna boyamıştım. Kutu üzerindekiyle aynı oldu. Simsiyah, hafif mavimsi parlamalar. Çok canlı duruyor. Hiç düşünmeden tavsiye ederim mavi siyah istiyorsan. Fakat başka renge dönüşünün zor olduğunu da unutma. Onun dışında muhteşem bir renk.
Ben de buna boyamıştım. Kutu üzerindekiyle aynı oldu. Simsiyah, hafif mavimsi parlamalar. Çok canlı duruyor. Hiç düşünmeden tavsiye ederim mavi siyah istiyorsan. Fakat başka renge dönüşünün zor olduğunu da unutma. Onun dışında muhteşem bir renk.
Canım yıllarca bu renge boyadım saçlarımı
Ve resim göstermiştim sanırım sana
Ama o renk sarının üzerine tutmuştu,o yüzden daha lacivertimsi bi mavi siyah olmuştu
Senin saç rengini bilmiyorum ama onu da göz önünde bulundurman için söyledim ..
canım mavili bi şey istiyorsan kesinle geme mavisi var alaahım o ne renkti öylee ben bile yılların siyah tutkunu olarak ıııyyyyykkk demiştimmm bildiğin laciverttt aman amann amnnn benden uzakkk ...
Canım yıllarca bu renge boyadım saçlarımı
Ve resim göstermiştim sanırım sana
Ama o renk sarının üzerine tutmuştu,o yüzden daha lacivertimsi bi mavi siyah olmuştu
Senin saç rengini bilmiyorum ama onu da göz önünde bulundurman için söyledim ..
evet hatırlıyorum o resimde saçların mavi gibiydi resmen zaten ondan sonra mavi siyaha karar verdim :81: ancak benim saçlarım akmış bir kızıl şu an ama açık bir kızıl değil. o kadar mavimsi olmaz herhalde, inş biraz da olsa mavilik belli olur
evet hatırlıyorum o resimde saçların mavi gibiydi resmen zaten ondan sonra mavi siyaha karar verdim :81: ancak benim saçlarım akmış bir kızıl şu an ama açık bir kızıl değil. o kadar mavimsi olmaz herhalde, inş biraz da olsa mavilik belli olur