• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Palette buğulu gece

nalmert

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2008
46
0
86
54
İstanbul
Arkadaşlar bugün migrosda Palette buğulu gece diye bir renk gördüm kullanan arkadaşlar var mı saçta çok mu koyu oluyor, kullananların yorumunu bekliyorum..

Teşekkürler.

renk güzel görünüyor fakat palettenin renkleri numarasına göre koyu çıkıyor. sıcak çikolataya boyadım 5le başlıyordu numarası. yıkadım resmen siyah gibi oldu.

cevap verdiğin için çok teşekkürler, benden bundan korkuyorum çok koyu olur diye bir türlü güvenip alamadım, onun yerine Loreal Casting 323 almayı düşünüyorum

buğulu mu büyülü mü canım?
eğer büyülü kahve diyorsan şu anda benim saçlarım o renk. ilk yıkandığında kızıla benziyor daha koyu oluyo ama çok çabuk bi şekilde o rengi alıyo tatlım. şimdi bi kutu daha aldım, tekrar boyayacağım düğünüme yakın inş.

canım ben koyu kestane yapmıştım bir ara saçımı çok koyu diye açıp palettenin bronz kahvesine boyadım. o da çok çabuk akıyordu. sonra 1 ton daha koyu olursa akması geç olur dedim. sıcak çikolatasına boyadım. hoooop yine kapkara bir kafa... ne anlamı kaldı saçımı açmamın.... şimdi artık ellemiyorum. renk çok güzel aslında ama palettenin 5 numarasıyla başka markanın 5 numarası arasında dünyalar kadar fark var. iyi ki çikolata kahve yapmamışım. o 3 numarayla başlıyordu, sıcak çikolata ise 5le başlıyor.

Çok teşekkür ederim ilginiz için saçlarımı loreal casting 323 boyamaya karar verdim, en azından çok koyu olsa bile siyah kadar koyu olmaz.

Back