Saç Rengi ve Saç Boyama palette bronz kahve :)

dilosamet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2009
435
1
116
Kırıkkale
merhaba kızlar :)

başlıktan da anladığınız gibi yeni hedefim palette bronz kahvedir

Fakat şöyle bir durum var, 2012 haziran ayında ben saçlarımı koyu kestaneye boyatmıştım baya aktı kızılımsı renkleri var yani kestaneliği belli. Demem o ki ben palette bronz kahveyi alıp evde boyasam nasıl bişey tutar?.. Dipler açık uçlar koyu mu olur? veya çok bakırımsı bir renk mi olur.. benim istediğim renk koyu fakat güneşe çıktığımda kızılımsı yansımaları olan renk bu boya bana faydalı olur mu..Tavsiyeleriniz bekliyorumm

Son düzenleme:
bence bronz kahve koyu bır ton oldugu ıcın anlattıklarınızdan yola cıkarak gayet ıyı olacagını dusunuyorum.

Teşekkür ederim cevabınız için..

Birşey daha sormak istiyorum saç rengimi açıpda mı yapmalıyım yoksa direk mi boyamalımıyım? Hangi tercih ile daha memnun edici sonuc alırım??

saç rengimi ve istediğim rengi ekleyim daha kolay olacaktır

Soldaki saç benim şuan ki rengim.. Sağda ki ise topikde gördüğüm çok begendiğim (yanlış anlamıyorsam nick name isole idi) bayana ait. Remini aldıgım için inşaAllah bana kızmaz :) Art niyet yok arkadaşım sadece çok begendim saç rengini :)))

Esas sorum ise sizce bu sağdaki rengi tutturabilmem için saç rengimi açmalımıyım dipler ve uçlarda ton farkı olur mu? ilk boyamamda nasıl bir renk elde ederim

Son düzenleme:
bronz kahve benimde hep beğendimği ve merak ettiğim bir renktir
ama cesaret edmiyorum kumral sacları koyu yapsam daha dönemem diye:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…