merhaba kızlar :)
başlıktan da anladığınız gibi yeni hedefim palette bronz kahvedir![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Fakat şöyle bir durum var, 2012 haziran ayında ben saçlarımı koyu kestaneye boyatmıştım baya aktı kızılımsı renkleri var yani kestaneliği belli. Demem o ki ben palette bronz kahveyi alıp evde boyasam nasıl bişey tutar?.. Dipler açık uçlar koyu mu olur? veya çok bakırımsı bir renk mi olur.. benim istediğim renk koyu fakat güneşe çıktığımda kızılımsı yansımaları olan renk bu boya bana faydalı olur mu..Tavsiyeleriniz bekliyorumm![KK28 :28: :28:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk28.gif)
başlıktan da anladığınız gibi yeni hedefim palette bronz kahvedir
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Fakat şöyle bir durum var, 2012 haziran ayında ben saçlarımı koyu kestaneye boyatmıştım baya aktı kızılımsı renkleri var yani kestaneliği belli. Demem o ki ben palette bronz kahveyi alıp evde boyasam nasıl bişey tutar?.. Dipler açık uçlar koyu mu olur? veya çok bakırımsı bir renk mi olur.. benim istediğim renk koyu fakat güneşe çıktığımda kızılımsı yansımaları olan renk bu boya bana faydalı olur mu..Tavsiyeleriniz bekliyorumm
![KK28 :28: :28:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk28.gif)
Son düzenleme: