Saç Rengi ve Saç Boyama palette bronz kahve nasıl olur??

canım bende bronz kahveye boyuyacağım harika bir renk sizede çok yakışır eminim bu rengin nerdeyse yakışmadığı kimse yok adı gibi bronz tenede gidiyor beyaz tenede çok yakışıyor bence deneyim derim

canım benim zeminim senden daha açıktı kutudakinden birazcık açık bi renk elde etmiştim, çokda memnun kalmıştım renginden..

sonra hiç boyamadım akıncada daha turuncumsu bi renk kaldı açtığım konumda var akınca rengi..

canım bende bronz kahveye boyuyacağım harika bir renk sizede çok yakışır eminim bu rengin nerdeyse yakışmadığı kimse yok adı gibi bronz tenede gidiyor beyaz tenede çok yakışıyor bence deneyim derim

denemeyi düşünüyorum canım anladğm kadarıyla güzel bir renk çıkıyor. resim ekliycem mutlaka boyadıktan sonraki halini:)

ne kadar gitti canım peki hemen aktı mı?

ben de bu renge boyadım kahveydi saçlarım diplerim 2 -3 cm kendi rengim kestaneydi dipler çok açıldı bakır turuncu bişeyler oldu gerisi çok hoş oldu tam bronz yansımalı kahve

bu renk sana çok yakışır tenin beyaz bu tarz renkler kullanman lazım zaten ama tabiki ilk boyadığında alttaki renk açık olduğu için çabuk akar ikinci boyamanda tam oturur ii şansalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…