• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama palette bronz kahve nasıl olur??

mavis_m

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2011
93
0
36
İstanbul
saçlarım şu an resimdeki gbi. üstüne palette bronz kahve boyasam nası bi renk çıkar arkadaşlar yani zemin açık olduğu için bakıra çalan bi renk mi olur yoksa kutudaki gibi olur mu? $407095_3226588987318_1344352482_33392285_1624109229_n.jpg Eki Görüntüle 335515

saçlarım şu an resimdeki gbi. üstüne palette bronz kahve boyasam nası bi renk çıkar arkadaşlar yani zemin açık olduğu için bakıra çalan bi renk mi olur yoksa kutudaki gibi olur mu?Eki Görüntüle 335514 Eki Görüntüle 335515

canım bende bronz kahveye boyuyacağım harika bir renk sizede çok yakışır eminim bu rengin nerdeyse yakışmadığı kimse yok adı gibi bronz tenede gidiyor beyaz tenede çok yakışıyor bence deneyim derim:16:

saçlarım şu an resimdeki gbi. üstüne palette bronz kahve boyasam nası bi renk çıkar arkadaşlar yani zemin açık olduğu için bakıra çalan bi renk mi olur yoksa kutudaki gibi olur mu?Eki Görüntüle 335514 Eki Görüntüle 335515

canım benim zeminim senden daha açıktı kutudakinden birazcık açık bi renk elde etmiştim, çokda memnun kalmıştım renginden..

sonra hiç boyamadım akıncada daha turuncumsu bi renk kaldı açtığım konumda var akınca rengi..

canım bende bronz kahveye boyuyacağım harika bir renk sizede çok yakışır eminim bu rengin nerdeyse yakışmadığı kimse yok adı gibi bronz tenede gidiyor beyaz tenede çok yakışıyor bence deneyim derim:16:

denemeyi düşünüyorum canım anladğm kadarıyla güzel bir renk çıkıyor. resim ekliycem mutlaka boyadıktan sonraki halini:)

canım benim zeminim senden daha açıktı kutudakinden birazcık açık bi renk elde etmiştim, çokda memnun kalmıştım renginden..

sonra hiç boyamadım akıncada daha turuncumsu bi renk kaldı açtığım konumda var akınca rengi..

ne kadar gitti canım peki hemen aktı mı?

ben de bu renge boyadım kahveydi saçlarım diplerim 2 -3 cm kendi rengim kestaneydi dipler çok açıldı bakır turuncu bişeyler oldu gerisi çok hoş oldu tam bronz yansımalı kahve

bu renk sana çok yakışır tenin beyaz bu tarz renkler kullanman lazım zaten ama tabiki ilk boyadığında alttaki renk açık olduğu için çabuk akar ikinci boyamanda tam oturur ii şansalar :3:

Back