Saç Rengi ve Saç Boyama Palette Blond Röfle seti ME1

aryz

Hayat beklemeezz ! ♪♪
Kayıtlı Üye
3 Mart 2012
1.454
2
66
İstanbul
Kızlaaaaar

Bu röfle setiyle dün annemin kumral boyalı saçlarını boyadım çoook güzel bi sarı oldu. Benim saçlarımda akmış bi kızıl var neyle boyadıysam kapanmadı bununla açsam nasıl olur deneyen varmı?

Kızıldan evde açarak kurtulan varmı?

Peekk yardımcı olan olmadı dün akşam denedim güzelde açtı isteyen olursa fotoğraf koyabilirim, fikir olması açısından

Son düzenleme:
Kızlaaaaar

Bu röfle setiyle dün annemin kumral boyalı saçlarını boyadım çoook güzel bi sarı oldu. Benim saçlarımda akmış bi kızıl var neyle boyadıysam kapanmadı bununla açsam nasıl olur deneyen varmı?

Peekk yardımcı olan olmadı dün akşam denedim güzelde açtı isteyen olursa fotoğraf koyabilirim, fikir olması açısından

$11140%7C0000123ba%7C8a40_Lauren-Conrad6.jpg $lauren-conrad-hairstyle.jpg Ben de krepe balyajla böyle bir ton yakalamak istiyorumm simdi.Annenizin kumral tonu resimdeki saç diplerindeki renkten koyu muydu ve röfle rengi uçlara yakın bir ton oldu muu:26:
Teşekkürler simmdden

Son düzenleme:
Meraba canım acaba benim Loreal Çikolata Kahve tonu olan saçlarımı ne kadar açar bu röfle seti ben krepe balyaj mağduruyum krepe balyaj yapayım derken kuaför rezil etti saçlarımı..

Hiç istemediğim bir şey olunca saçlarım üstüne alıp çikolata kahve boyadım koyu tonu bır türlü sevemedim.. :50:

Meraba canım acaba benim Loreal Çikolata Kahve tonu olan saçlarımı ne kadar açar bu röfle seti ben krepe balyaj mağduruyum krepe balyaj yapayım derken kuaför rezil etti saçlarımı..

Hiç istemediğim bir şey olunca saçlarım üstüne alıp çikolata kahve boyadım koyu tonu bır türlü sevemedim.. :50:

Tatlim soyle anlatiyim benim sacim kizildi daha once actigim topikte resmi var hatta karamelimsi bi kizil benim sacimi bu sekilde acti yalniz diplere surmemeye dikkat edersen iyi olur dokebiliyor.

Kızlaaaaar

mrblar öncelikle ben gecen hafta 6 aydır nerdeyse 15 günde bir kızıla boyamış olduğum saçlarımı palettenin saç açıcısıyla açtım :) ve inanılmaz güzel açtı şuan açık küllü kumral ve röfle seti alıp röfle yapıp yani biraz daha açıp küllü açık sarı boyamak istiyorum. yani kısacası röfle setini bilemem ama açıcısı çok güzel ;)

mrblar öncelikle ben gecen hafta 6 aydır nerdeyse 15 günde bir kızıla boyamış olduğum saçlarımı palettenin saç açıcısıyla açtım :) ve inanılmaz güzel açtı şuan açık küllü kumral ve röfle seti alıp röfle yapıp yani biraz daha açıp küllü açık sarı boyamak istiyorum. yani kısacası röfle setini bilemem ama açıcısı çok güzel ;)

resim de ekleri misin canım

röfle setiyle yapmamışmıydın ,bir haftada nasıl akarki röfleler ...

o akmadı canım açmıştım ve yıkadıkça dahada açıldı beyaz tenliyim zaten makyajsız hasta gibi görünüyordum üstüne ''kumral'' boyadım fakat aktı tekrar açık bir sarı oldu :/

Kızlaaaaar

slm cnm boya sonrası saçlarını gördüm gerçekten hoş olmuş.bende boyamak istiyorum ama tereddütlerim var.saçlarım senin saçlarından biraz uzun 1 paket boya yeterli oluyor mu?bir de diprenginle uçlarında ki renk aynı mıydı?uygulamayı nasıl yaptın yani bone takarak mı uyguladın?şimdiden teşekkürler:)

Son düzenleme:
slm cnm boya sonrası saçlarını gördüm gerçekten hoş olmuş.bende boyamak istiyorum ama tereddütlerim var.saçlarım senin saçlarından biraz uzun 1 paket boya yeterli oluyor mu?bir de diprenginle uçlarında ki renk aynı mıydı?uygulamayı nasıl yaptın yani bone takarak mı uyguladın?şimdiden teşekkürler:)

Canım Röfle seti diplere uygulanmıyor dogal olarak dip ve uc aynı renk olmuyo ama 2 aşamalı bi işlem sonucu dipleride aynı şekle getirebilirsin. Şöyle anlatayım zaten saç dipleri ne kadar koyu olursa olsun açılır sen röfle setiyle diplerden 2 cm aşağıya doğru boya gibi sür. Talimatlar yazar bekleme sonucu yıka daha sonra 1 hafta falan geçtğinde tekrar diplerle beraber istediğin açıkk bi renge boya.

Back