Saç Rengi ve Saç Boyama Palette bal 7.0

Becauseimhappy

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2017
421
324
18
Kızlar biraz önce palette nin bal 7.0 rengini aldım. Arka tarafındaki renk sonuçları güzel görünüyordu ama internetten araştırdıgim kadarıyla turuncumsu bir renk sanırım. Ama ben daha doğal bir renk olmasını istiyorum. Öyle gördüğüm için de aldım. Saçımi en son kullu kumrala boyattım. daha sonra akti ve koyu kumral yaptım. Onu çok begenmistim ama direk açıldı ve eski rengi ortaya çıktı. Şu anki rengini de paylaşıyorum. Sizce arkasındaki gibi doğal bir renk olur mu? Yoksa turuncumsu bir renk mi olur? Boyamali miyim. ... şu anki saçım ve aldigim boya da resimde

Eklentiler

Turuncumsu olmaz bence , sonuçta rengi açılmış. Ne vurursan tutar bence. Ama şuan ki saç renginde güzelmiş

Turunculuk istemiyosan sonu 1 le biten boya kullanmalısın

Şuan saçınız turuncu gibi zaten bide sonu 0 la bitenle boyarsanız hiç değişiklik olmaz
Küllü bi renk alın
Yani 7.1
Ama palette değil loreal öneririm

B

Bunu bilmiyordum. Çok iyi oldu söylediğiniz. Bunda olur mu yani degistirmeli miyim?
Turuncu yansıma yapar soluk renklerden hoşlanıyosan 1 li al saçın açık 8.1 de olabilir değiştirme imkanın varsa palette ve garnier set boyalarda benim en sevdiğim markalar kolleston koyu loreal aşırı kokuyo ve sertleştiriyo tüp boyada nevacolor on numara

Bende normalde 8.1 ya da 7.1 istiyorum . Peki bunu önerir misiniz ? Tam olarak istediğim böyle

Eklentiler

• IMG-20180127-WA0012.jpg
    13,6 KB · Görüntüleme: 251
Bende normalde 8.1 ya da 7.1 istiyorum . Peki bunu önerir misiniz ? Tam olarak istediğim böyle
Bu seriyi kullandım mı hatırlamıyorum ama garnierin çok açık rengiyle saçımı açmıştım en açık rengiydi açılsın diye gözümü karartmıştım gayet de açıldı yanma vs olmadı onu biliyorum fotoğrafa aldanma sonuçta altta farklı boya var birebir olmaz kül istiyosun anladığım kadarıyla 7.1 le başla açıklık koyuluğuna göre bir dahakine 8.1 denersin

Tamamdir çok çok teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…