Saç Rengi ve Saç Boyama Palette altın sarıya boyayan var mı kızlar?

ben boyadım ama saçlarım siyah olduğu için hiç açılmadı sadece diplerde iğrenç bir renk oldu senin saçlarn hangi renkk sekerim

ben boyadım ama saçlarım siyah olduğu için hiç açılmadı sadece diplerde iğrenç bir renk oldu senin saçlarn hangi renkk sekerim

evet siyah saçı açmak çok zordur ..bilirim.benim kumral gibi.en son bal sarıya boyamıştım da kahverengi yani şuanda .tutabilir.bilmiyorum.birinde gördüm de hoşuma gitti

evet siyah saçı açmak çok zordur ..bilirim.benim kumral gibi.en son bal sarıya boyamıştım da kahverengi yani şuanda .tutabilir.bilmiyorum.birinde gördüm de hoşuma gitti

kahverngiyse tutar çokta güzel olur bende çok beğniorum o rengi

ben bi kız da gördüm de o boyamış bal rengi gibi olmuş.ben de sapsarı olsun istemem.çok cıyak sarı olmasın yani esmerim gibi gibi:)bal renkleri iyi oluyo bana.kaşımı da boyamam lazım tabi.bal rengi gibi olur mu sizce?

Altın sarı dedğilin 10.5 dore sarıysa ben boyadım. saçların doğal rengimdi. önce palette yoğun açıcıyla açtım rengimi. değişik turunculu falan bişey oldu. uçlar daha koyuydu. ama dalgal olması benim için problem değildi. bi gün sonra dore sarıya, yani altın sarısına boyadım. kutudaki renge kanmayın alakası yok. ama adı tam olarak birebir aynı. " ALTIN SARISI " boyadıktan sonra bildiğin 24 ayar altın renginde oldu. çoook çiğ bi renkti. daha sonra küllü açık sarıyla ve doğal sarıyla cila yaptım da daha iyi oldu. çiğliği aldı biraz. ben bidaha asla kullanmam ama başkalarını bilemem. herkesin saçında farklı bi renk olması da çok doğal. belki siz memnun kalırsınız .)

kahve köpüğü de çok hoş bi renk.ona mı boyasım diyorum bi de altın sarı güzel geldi de.belki de kahve köpüğüne boyamalıyım:)vital markasında ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…