• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Palette altın kahve...

Turuncu_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
232
8
118
Saçlarımı pallette altın kahveye boyadım. Siyah oldu adeta. Zamanla akınca nasıl olur bilmiyorum. Hiç memnun kalmadım.
Asıl sorun alnıma ve kulağıma bulaşan boya artıklarını vazelinle sildim çıkmadı. Banyoda sabunladım, şampuanladım. Banyodan çıkınca yine vazelinle sildim. Kesinlikle çıkmıyor. Loreal ve kolestonda böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. Ciddi anlamda çirkin görünüyor. Başına böyle bir şey gelen var mı? Nasıl çıkaracağım bu kalıntıları???

bende palette kullanmıştım gece mavisi bir de düşün benimde çıkmamıştı boyamadan önce tavsiyem bundan sonra krem sür boya olmasını istemediğin yerlere boynuna alnına vesaire kolonya ya da asetonu pamuğa dök boya olan yerleri sil tamamen çıkması için derini resmen kazıman gerekebiliyor söyliyim yıkadığında ise ıslak saçını boya olan yerlere sürt öyle çıkar gider

Bir daha asla bu markayı kullanmam. Hiç memnun kalmadım.Yüz kez sabunladıysam azdır. Dışarı bile çıkamadım.Umarım kalanlarda zamanla çıkar gider.
Summer teşekkür ederim cevabın için.

cnm o yüzündeki boyalar için vazelini banyodan sonra sürmüyceksin..boya yapmadan önce alnına kulaklarına boynuna yanaklaırna sürceksinn boya ozmana deriye işlemiyorrr...

dert etme bence bu kadar,bir kaç kez banyo yaptıktan sonra kendiliğinden çıkar,dışarı çıkarken boyalı yerlere biraz fondeten sür tamamdır, ben de daha önce palette altın kahve ve bronz kahveyi karıştırdım,çok hoş hoyu kızılımsı bir kahve oldu ama çok kısa zamanda aktı gitti,2 haftaya eser kalmaz boyadan saçında üzülme.

Back