Saç Rengi ve Saç Boyama Palette açık kumralla karameli karıştırsam nasıl olur sizce?

ozaman işin kolay ilk defa boyayacaksın hayırlı olsun...bakırdan çok dore tavsiye ederim sana..kumral dore eminim çok güzel olur saçlarına..

bu nasıl..

Son düzenleyen: Moderatör:
ozaman işin kolay ilk defa boyayacaksın hayırlı olsun...bakırdan çok dore tavsiye ederim sana..kumral dore eminim çok güzel olur saçlarına..

Teşekkür ederim canım evet 1.5 yıldır ilk defa boyicam :) biraz da açılsın istiyorum açıksası, bakcam dediğin renge

ewet hürrem rengi bakır olur cnm o rengi yap demiyorum zaten palette deluxe çok güzel renkleri var açık kahve fln bak istersen bn resim ekleyim senin içinEki Görüntüle 280882

teşekkür ederim canım ama fazla bakır bu ya, bu kadar bakır olsun istemiyorum böyle açık ımmmmm nası anlatsam açık kumralı azıcık kahvemsi düşün öle bişiler istiyorm :/

anladım cnm bence ozamn boyalara bakarak karar wer bence yeni çıkan köpük boyalarda güel diyorlar ben kullanmadım ama. palette deluxe var oda güzel ama çabuk akıyor. lorealin recital preference var o ben en çok onu beğendim.

Anladım canım biraz daha araştırıp boyicam zaten bu ara, 10 gün sonra ablamın düğünü var ancak oturur renk, onun için aslnda bu kadar özeniyorum kötü olursa dönecek zaman kalmıyo çünkü :) kıyafetim koyu renk saçlarımı da açmak istiyorum biraz

Son düzenleme:
ewt o zamn acele etmelisin dikkatli seç boyayı çünkü olduğundan koyu çıkıyor boyalar hayal kırıklığına uğrama . ben de aynı durumdaydım karamele boyarken boyayı aldım kuaföre gittim bu rengin aynısını istiyorum dedim onlarda ona göre oksidasyonunu ayarladılar.ve aynı renk çıktı. çok ucuzada maal oldu 10 tl ye boyattım:)))

ilk kez boyayacağın için kendin karışım yapma koyduğum resimlerdeki gibi karışım renkler yönel..hayal kırıklığı olmaması için...

Yanına bi sıfır daha mı koycaktın canım :) eğer harbiden 10'sa şaka gibi boya bile 10 tl değil baya iyiymiş kuaförn canım kuaförler hiç bi zaman aynısını tutturamıyo çevremde gördüğüm kadarıyla :) şanslıymışn valla

ilk kez boyayacağın için kendin karışım yapma koyduğum resimlerdeki gibi karışım renkler yönel..hayal kırıklığı olmaması için...

Anladım canım ilk resimdeki renk güzel aslnda ama aynısı çıkmaz muhtemelen koyu çıkar gibi, ama kutudaki renk güzel gerçekten

Alışveriş merkezinde birisine saç rengini sormuştum,karamelle açık kumralı karıştırdığını söylemişti.Saç dipleri hafif bakırımsıydı.7 tonlarında dedi.

koyu kumral, koyu kestane, yada koyu kahverengi... üzerine açık kumral yapınca bildiğin turuncu oluyo.
babaanne saçı gibi oluyo.
deneyimlenmiştir arkadaşım.
kesinlikle düğün öncesi yapma öyle bişe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…