• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Palette açık kumralla karameli karıştırsam nasıl olur sizce?

_september_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2011
100
6
96
Mrb kızlar, benim saçlar koyu renk açmak istiyorum biraz, çok açık kahve gibi bişey olsun istiyorum böyle hafif bakırımsı açık tatlı bi renk, bunları karıştırsam nasıl olur ya da istediğim rengi elde etmem için hangilerini karıştırmam lazım? Tecrübeli arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum :16: bi arkadaşımn resminden kestim bakın bu renkten istiyorum çok ufak ama az çok anlaşılıyo http://b1110.hizliresim.com/q/w/64kk.png

güzel olcağından eminim burdaki renklere bakarken görmüştüm bi arkadaş yapmış hoş olmuştu ben çok karışım yaptım bi onu denemedim :34:

güzel olcağından eminim burdaki renklere bakarken görmüştüm bi arkadaş yapmış hoş olmuştu ben çok karışım yaptım bi onu denemedim :34:

Gerçekten güzel miydi ya, peki arkadaşının saçında boya var mıydı? Benim koyu kumral ana rengin üzerine boyicam saçlarım ince telli çabuk tutuyor boyayı turuncu muruncu olur diye çok korkuyorum ya, bu aralar boyamam lazım ama hala karar veremedm :43:

Forumu karıştırırken altın karameli gördüm bununla karıştırsam diyorum açık kumralı ama turuncumsu bi sarı marı çıkmasından korkuyorum ya :(

Forumu karıştırırken altın karameli gördüm bununla karıştırsam diyorum açık kumralı ama turuncumsu bi sarı marı çıkmasından korkuyorum ya :(

yok baktım renk kodlarınada şimdii bi arkds konu acmıstıı da ordan baktımm ;) ikisini karıstrrsan orta kahve kumral gibi bişi olur turuncu olmaz ;)

kızlar bence hafif turunculuk olabilir..

yok baktım renk kodlarınada şimdii bi arkds konu acmıstıı da ordan baktımm ;) ikisini karıstrrsan orta kahve kumral gibi bişi olur turuncu olmaz ;)

Öyle mi dersin, tşk ederim baktığın için ;)
aslında istediğim renk ilk yazdığım mesajda yeşil linkte, çok küçük ama anlaşılıyo o tonlarda bişeyler istiyorum ben :44:

bide cryptic turunculuk olabilir demiş olursa dönmeye zaman da yok, uff çok kararsz kaldım ya :43:

Son düzenleme:
öyle bir renk var viyana kumral var lorealin bir bak googleden...

mrb cnm bnde açık kahve tonları istemiştim açık çilolata kahve ve altın toffe rengini denedim ama çok koyu çıktı bildiğin koyu kahve çıktı. saçının alt rengine bağlı cnm bnm bu konuda baya tecrübem oldu hürrem karameliydi. en son buna boyadım.

hürrem karamelinin üzerine çilolata kahve ve altın toffe yi karıştırıp boyamıştım. tabi alt açık renk olunca aktı haliyle şimdi kahve aralarda açıklar var

Son düzenleme:
canım boyamı şu anki saçında..

canım boyamı şu anki saçında..

mrb cnm bnde açık kahve tonları istemiştim açık çilolata kahve ve altın toffe rengini denedim ama çok koyu çıktı bildiğin koyu kahve çıktı. saçının alt rengine bağlı cnm bnm bu konuda baya tecrübem oldu hürrem karameliydi. en son buna boyadım.

Saçımın alt rengi koyu kumral canım ana rengi, hürreminki de çok bakır olmaz mı canım yaws :)

Back