Saç Rengi ve Saç Boyama Palette açıcıdan memnun kalan var mı?

MLS_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mart 2009
1.287
8
158
Arkadaşlar ben gidip bu palettenin yoğun renk açıcısını aldım kullanmadım daha önce boyalı saçıma uygulayacağım ama boyayalı 1 ayı geçiyor renk ise koyu bakır kızıl kahve kızıl gibi birşey ama kızıllığı pek belli değil sizce yazın kullansama boya akınca iyice nasıl olur memnun kalır mıyım? üstünede platin atmak istiyorum:lepi:

insallah yapmamissindir cunku kesinlikle tutmayacak ben bugun denedim turuncu oldu zamanina ve parana yazikkkkkkkkk

aynen güzelim saçlarımı rezil etmiştim :mymeka:
her tarafı turuncu iğrenç bir renk olmuştukaydirigubbakcemile3

aman tırstım ya arkadaşın biri önermişti bunu bana bak şimdi terddüte girdimm

sakin yapma zaten sacin boyaliymis benimkide öyleydi boyasiz yerler cirt sari oldu gerisi turuncu oldu,ki ilk önce ben uclarina surdum dipler cabuk acillir diye ama olmuyo hic deneme,boyasiz saclarda bi ihtimal olabilir sac acici ama boyali saclarda sonuc husran

Ben memnun kalmamıştım çünkü saçımın rengini açmadı sadece diplerden çıkan kendi saç rengimi açtı o kadar...

canım kardeşime yaptık bizde saçı siyahtı ama defalarca açtık uruncu gibi oldu alacalı oldu saç rengi tam tutmadı yazık olur parana keske kuaföre gitseydik daha cok masraf ettik şimdi kuaföre gideceğizz o açıcılarr acık renkli saclarda iyi oluyor

hımm of yaa arkadaş denemiş bayağı bi beklemiş trunculuğu gidiyomuş zaman uzatmak lazımmış turuncudan sonra açıyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…