Saç Rengi ve Saç Boyama Palette açıcı işlemlerim fotoğraflı saç tipim: Koyu kahve siyaha yakın /kasım 2013

haziran08

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2010
286
11
118
İstanbul
Saçlarımı bir hafta içinde ani bir kararla boyatma kararı aldım bir anda oldu palette renk açıcıyı araştırarak uygulamaya karar verdim.İlk açıldığı rengi çok beğendim aslında çok doğal bir renk oldu, ikinci açma işlemini gereksiz yaptığımı düşünüyorum dört gün arayla tekrar açtım son saçımı elde ettim üzerine küllü kumral tonunu boyayarak içine sarı küllüde katacağım istediğim rengi elde edebilirim diye düşünüyorum.Saçım lastik gibi sünme v.s olmadı ama sık yıkanmanın etkisiyle biraz tabi nemini yitirdi ama zaman içinde bakımla çözülebilir geliyor.birkaç yerde okuduğum bilgiye göre boyanın içine yoğun saç bakım maskesinden katacağım bende beklerken saçım hem biraz nemlensin diye.Küllü kumral olurmu bu saç tek düşüncem bu şuan :26: bakıp fikir verirmisiniz teşekkürler ...

.........................

Son düzenleme:
Yok boyalıydı saçlarım yarısına kadar boya vardı ton farkı fazla olmadı baya turuncu oldu küllü boyayacağım içine ama başka ne renk katsam diyorum biraz koyu bir küllü kumral istiyorum senin rengin nasıl oldu

benim istediğim renk böyle bir renk

anaaaaammmm kıııızzzz bende böle istiyom yaaaww... senin yaptığın işlemlerin aynısı bende yaptım. tek fark benim saçım şu anda seninkinden daha turuncu bir kere daha aç diyorlar bana KK bilirkişi arkadaşlarımıs...

bence daha fazla açma turunculuk gitmez küllü sarıyla küllü kumralı karıştırıp boya ben bugün boyadım kızıllığı baya azalttı foto eklerim iki boyamadan sonra tamamen böyle bir renk olur gibi geliyor kızıl içermeyen boyalar seç mutlaka

şuanki son durum budur... on beşgün sonra tekrar boyayacağım bakalım ne olacak :) biraz dinlensin saçlarım

canım çok güsel olmuş saçın .. bende şimdi direk küllü mü boyayayım sence koyu olmazmı... seninkinden daha turuncuyum ben

Açık küllü kumral ve açık sarıyı katıp boya kesinlikle koyu olmaz bir küllü kumral birde normal kumral alıp bile sürebilirsin diplerini sonra boya yıkamaya yakın onbeş dakika kalan filan

saclarim cift renk su an. uclar koyu kahve, kokler kumral. ve ben acik bir kahve yapmak istiyorum fakat kendi kendime nasil acici surerim bilmiyorum, daha da kotu olur diye cekiniyorum

bende palette açıcı almıştım,satıcı dahil sakın saçını açma koyu değil saçın ,küllü kumralı olur dedi ama malesef ( olmadı renk renk oldu yarın ben de açıp tekrar boyuycam bakalım wella koleston perfect 8.11 düşünüyorum hazıranın attığı resmin aynısından istiyorum renk olarak acaba 9.11 mi alsam ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…