• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Palette açıcı ile acıp karamele boyamak hakkındaki sorunum.

fb_qirL

Guru
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2008
613
9
318
İstanbul
merhaba hanımlar size bişey danısmak ıstıyorum sacımı palette açıcı ıle actım ustune de altın karamel surdum ama dipleri cok acık oldu uçlarıda koyu tekrar boya alıp boyasam duzelırmı ne yapmalıyım sizce yardımcı olursanız sevinirim.Birde soluk sarı tenliyim renk seçimini yanlışmı yaptım?

Bende sarı-beyaz tenliyim kapalı mekanda açık buğday bile görünebiliyorum ama saçlarım bakır yani demek istediğim zaten sarı tenlilere dore yansımalar,bakırlar iyi gidiyor. Karamelde çok yakışır.Saçlarınıza üst üste boya yapmanızı tavsiye etmem zaten açmışsınız daha çok yıpranabilir biraz bekleyin derim ben hem renkte biraz akar o zamana kadar.

Bende sarı-beyaz tenliyim kapalı mekanda açık buğday bile görünebiliyorum ama saçlarım bakır yani demek istediğim zaten sarı tenlilere dore yansımalar,bakırlar iyi gidiyor. Karamelde çok yakışır.Saçlarınıza üst üste boya yapmanızı tavsiye etmem zaten açmışsınız daha çok yıpranabilir biraz bekleyin derim ben hem renkte biraz akar o zamana kadar.

cebavın için teşekkur ederım ne kadar beklemem gerek zaten renk tutmadı tuhaf bı renk oldu bu sekılde de dısarı cıkamam eşim dalga geçti :(

kızlar dayanamayıp kuaföre gittim turuncuya çalan saçım artık koyu karamel ohh rahatladım birdaha asla kafama göre saçımı acmıcam zaten kuaför diplerini yıpratmışsın dedi turunculuk kalmadı dipleri acık renktı uçları koyu o bile gıttı.

kızlar dayanamayıp kuaföre gittim turuncuya çalan saçım artık koyu karamel ohh rahatladım birdaha asla kafama göre saçımı acmıcam zaten kuaför diplerini yıpratmışsın dedi turunculuk kalmadı dipleri acık renktı uçları koyu o bile gıttı.

en iyisini yapmışsın canım, güvenebileceğim bi kuaför olduğunda kendim hiç ellemem, saç önemli çünkü :31:

Back