Saç Rengi ve Saç Boyama Palette 9.5 altın parıltılı bal ve 10.5 dore sarı ile sonuç???

eşimde tutturdu sarı saçta sarı saç die aaaaa boyamama bile yardım etti adamcaz ama sonucu görünce oda üzüldü garibim :) bi dahakine daha açık renk boyayalım acaba kaç boyamada tutar die hesaplara girdi adam

ama önemli olan sizin beyenmeniz bence baya açılmış kuaför bile ilk boyamada renk elde edemiyor az kalmış bence ama saçınızda biraz bakırlık var diyosunuz keşke doresiz sonu 0 ile biten sarılar deneseydiniz zaten bakırlık var dorelikte birleşince açık karemel sarı bakırımsı gibi olmuş ama yıkadıkça o açılacaktır daha sonra 9.0 gibi yada daha açık sarılarla devam edin baya açar ben loreal 9.0 dan memnundum ama gene araştırın tabi ama sakın küllü renk boyamayın açılsın diye ay ne yapsan yeşil yeşil oluyor nasıl kurtulduğumu bir ben bir Allah bilir

evet canım haklısın en büyük hatam ara tonlarla saç rengi yakalamaya çalışmak . ama bu hataya bidaha düşmicem inşallah:) gece ışıkta daha farklıydı sabah kalktığımda biraz içime sindi bikaç kez yıkamaylada dahada açılacağını düşünüyorum ve istediğim renge yaklaşıyorum..hergün saç yıkarım artıkk

buda sabah gün ışıgında çekilenler sanki biraz daha ii durdu:) ya kendimi kandırıorum galiba karamelmi oldum ne oldum bende anlamadım ne renk oldummmm

buda sabah gün ışıgında çekilenler sanki biraz daha ii durdu:) ya kendimi kandırıorum galiba karamelmi oldum ne oldum bende anlamadım ne renk oldummmm

Eki Görüntüle 376386 Eki Görüntüle 376385
çok güzel ben cok beğendim ama saçlarının uzunluğunu gürlüğünü daha cok begendım benden sana tavsiye saçlarımı kuaföre gidip sarı yaptırdığıma okadar pişmanım ki 2 yıl oldu yaptıralı şuan koyu renk yaptım hala saçlarım kendisini tam olarak toparlayamadı uçlarını kestirdiğim halde kırıklar bitmiyo saçlarım aşırı sertleşmişti matlaşmıştı şimdi cok az yumuşadı ama ne bakımlar deniyorum tabi sen bilirsin benimki sadece ufak bi uyarı

aslında çok doru diosun canım benimde bi röfle geçmişim var ve şu gür dediğin saçlarım aslında 2 katıydı röfleden önce bu hale zor getirdimmm:2: ama bu sarı ışıltı tutkusu yokmu birde eşimin sarışın ol deyişi örneğin tvde diyelim hadise çıktı aa bu sarıyamı dönüo bak ne güsel olmuşş dedimii bana gelenler gelioo:) en iisi kendi rengine bırakmak ama yine dayanamadım
işte

bu arada gür demişsin saçlarıma çok mutlu ettin beniii teşekkür ederimmm:2: o kadar dökülünce topladıımda elime bir avuç gelince bunalıma girmiştim:18:

burda bi arkadaş da demiş sonu 0 ile biten 9.0 10.0 gibi renklerle boyarsın bi dahaki seferlerde canım ama kesinlikle küllü bişeye boyama. bence saçın güzel olmuş kuaför hüsranlarımdan sonra kendim boyuyorum artık saçımı sarı yapcam derken süpürge gibi yaptılar

evet canım kesinlikle doru ben hep ara renklere aldanıp başarısız oldum . ama artık ne kuaför ne ara renkler dayancam bakalım zamanla yavaş yavaş saçıma bakım yaparak aynı zamanda fazla yıpratmadan hep ana renklere boyucam . teşekkürler desteğin için

ne birazı süperrrrrr duruyor yani ben dore bakır renkleri çok seviyorum tam benim sevdiğim gibi bakın yıkadıkça o daha güzelleşecek doreler öyle oluyor çünkü ve ışığa göre baya renk değişiyor sizinde beyenmeye başlamanızada çok sevindim güle güle kullanın sonra isterseniz zaten deyişirsiniz o yıkadıkça daha tatlı sarıya yakın karemel olacak kesin süperrrrrrrr sarılar gibi fazla makyajda istemiyor insanın yüzüne renk geliyor böyle renklerle eşinizde gene sarı isterse şöyle aralara uçlara sarı tonlarla ışıltılar yapabilirsiniz kendinizde yapabilirsiniz ama denemeden yapmayın bir tutamında deneyin önce hoşunuza giderse yaparsınız oksidanı %9 tutup çok açık sarılar var rengi bir iki ton açan hem sizde nasıl olacak denemiş olursunuz hemde onun gönlü olur aman hadise demeyin resmen yeşil sarı bir saç aslında eski saçı ne güzeldi şu anda çok kötü duruyor okadar ışık altında fotoşopla tabi güzel durur aman sakın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…