Saç Rengi ve Saç Boyama palette 9.5 açılmış ve bakırlaşmış saçta nasıl durur??

rana77

Denemeden Bilemezsin!
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2009
256
345
303
Diyarbakır
selam bayanlar saçlarım bayağıdır kızıldı hair plus ile açtım şuan boyamadım henüz
1 hafta dinlensin diye bakımımı yapıyorum bu arada
saçlarım şu an açık bakır tonlarına kadar açıldı
eşim dün marketten pallette 9,5 altın ışıltılı bal almış
bu renge boyarsam nasıl birşey çıkar ortaya bilemedim şimdi :26:
ben karemel türü bir renk istiyordum
evde açıcı var acaba tekrar açıp bu renge boyasammı direkmi uygulasam
bir fikir lütfen...
şu anki saç rengim bkz. bir mesaj altta

Son düzenleme:
Fotograf koysaydın saçlarının daha iyi yardımcı olabilirlerdi
hem boyanın hem saçlarının renginin fotografını bir koy
böyle ne desek yararı olmaz canım

cnm senin elde etmeye çalıştığın renk sarının hangi tonu?küllü mü normal mi nasıl bişey istiyosun?

cnm senin elde etmeye çalıştığın renk sarının hangi tonu?küllü mü normal mi nasıl bişey istiyosun?

aslında sarı istemiyorum karamel tonları olabilir
eşim dün pallette 9,5 altın ışıltılı bal almış sormadan bu rengi yap diye tutturdu
beyefendi zannediyor ki boyanın üzerindeki renk herhalükarda tutar
benim istediğim karemel tonları bu saç zeminimin üzerine altın ışıltılı bal kullanılırsa olurmu acaba açık karemel ?

Canım ben bu boyayı denedim kurmak sacım ama röfleli idi tabi bu renk tutmadı araştırmalar sonucu o renge nasıl ulaşacağımı buldum tabi bir kaç gün sonra deneyeceğim su an senin sac bakır rengi 9.5 e boyayacaksan turunculuk ve kızıllık olmaması için o 9.5 i çok açık küllü sarı ile karıştırmak lazımmıs araştırmalar sonucu öğrendim tavsiyem eğer bal rengine ulaşmak istiyorsan renkleri nötürleyip kızıllık ve turunculuktan kurtulabilirsin bunun içinde 9.5 ile açık küllü sarı yapman gerekiyor tabi sen araştır Google den ona göre boya canı. Kolay gelsin hepimize :)

senin şuanki saçların açık karaml renginde değil mi ztn?sen daha belirgin bi ton istiyosun sanırım..bana tutar gibi geliyo cnm..ama senin şuanki saç renginden biraz daha açık görünüyor kutunun üzerindeki renk..tabi aldanmamak gerek..yada biraz daha koyusu ile dğeiştirceksin.oda çok koyu olabilir...renk katologlarına bak bakalım bi..

cevabın için teşekkürler aslında çok açık renk istemiyorum ama haklısın turunculuk için küllü renk karıştırmalıyım
şimdi bu zemin üzerine 9,5 + küllü sarı karıştırırsam açık karamel elde edebilirmiyim ?

saçımı yıpratmadan zar zor açtım daha koyu düşünmüyorum
şuanki saç rengim açık bakır gibi ve turunculuklar var deneme yanılma ile 9.5 + küllü sarı uygulayıp bakayım diyorum belki olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…