• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama palette 8.65 kahve köpüğü saç rengimi palette 7.01 küllü kumral yapmak istiyorum

Neden canım bence kahve köpüğü çok güzel bir renk.Ben onunla boyuyordum.Ama boya bitmiş bulamadım.Bal köpüğü yaptım ama hiç beğenmedim.

cnm ben cok sıkıldım bu renkten artık dısarı bır cıkıyorum herkes aynı degısıklık ıstıyorum artık

ben az sonra bunu deniycem...
kahve köpüğü üzerine küllü kumral uyglayacagım..:26:

kızlar o rengi ben bi denedim denemez olaydım. bir daha o bakırlıktan kurtuamadım. en sonunda koyu renge boyayacağım o olacak. 7.1 de değil 6.1 daha iyi kapatır o bakırlığı. çünkü zaten akıcak 7 tonuna falan gelecek saç akınca....çünkü kahve köpüğü açık kumral-koyu sarı tonlarında. bi de 1 kez küllü boyamak yetmiyor, küllü renk yıkadıkça akıyor zamanla, birkaç kez boyamak lazım küllüye ki renk otursun. ya da 1 seferde yoğun küllüye boyamak lazım 7.11 6.11 gibi...

kahve köpüğü
$155523_468405513717_109421638717_5462561_7519976_nghnmjyuk.jpg

Son düzenleme:
En iyisi yoğun küllük kumral ben kumral boyalarda en çok igora be loreal majirali beğeniyorum :34:

$SAM_0732.jpg $SAM_0753.jpg

işte bu da dün boyadıgım kahve köpüğü üzerine bugün boyadıgım küllü kumral boya..
dorelikler tam olarak kapanmadı ama idare eder..
bir kere daha boyasam küllü kumrala biraz gectıkten sonra,iyice kapanır mı acaba?
ya da direk 7.0 kumral boyasam nasıl olur?
platin röfle işini de şu dorelikten kurtulana kadar erteledim mecburen..:19:

Son düzenleme:
sanki bakırlık kalmış canım. resimden mi öyle gözüküyor bilmiyorum ama.
güneşte nasıl parlıyor.

sanki bakırlık kalmış canım. resimden mi öyle gözüküyor bilmiyorum ama.
güneşte nasıl parlıyor.

evet malesef küllü kumral boyamak işe yaramadı.
mecburen daçın dinlenmesi için bekliycem.
bundan sonra ne tür bir boya ile boyamılıyım?

Back