• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama palette 7.5 fındık kabuğu

nessca

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
592
1
296
İstanbul
umarım yardımcı olursunuz arkadaşlar.ben saçımı bikaç hafta önce yoğun renk açıcıyla açıp üzerine koyu kumral ve kumral karıştırıp boyamıştım.keşke sadece kumral boyasaymışım çok koyu oldu.ardından turunculuklar kaldığı için koleston büyüleyici kahve 6.1 ve küllü kumral 7.1 i karıştırıp boyadım.turunculuk kalmadı.ama ben biraz daha açmak istediğim için koleston 11.1 açık küllü sarıyla boyadım dün gece.çok az açıldı ama yine de farkedilicek bi açılma var.en azından kumral olmasa bile koyu kumraldan daha açık bi renk elde ettim.saç diplerime yakın yerler daha da açık zaten.uçlara doğru koyulaşıyor gibi sanki.şimdi ben palette 7.5 fındık kabuğu aldım iki kutu.saçımın şimdiki haline bu boyayı kullansam fındık kabuğu rengine yaklaşır mı yoksa boş yere mi uğraşmış olurum?lütfen bakıp bakıp geçmeyin arkadaşlar.akşam 8 buçuk gibi boyamayı düşünüyorum.sizin de görüşlerinizi alayım dedim.

fındıkkabuğu doğal saçı çok güzel açıyor ve güzel bi renk oluyor ama bahsettiğin boya olunca çok etki etmeyebilir bence 7 ile başlayan kahveler çok açmıyor sekiz li olanlara baksan daha iyi olur bence hatta 8 li bir kahve içine 9 lu bir sarı koyarak daha açık tutturaabilirsin bence bir tutam buya alttan fındık kabuğuna renk tutarsa hepsini boya fazla bi fark olmazsa boşuna saçını yıpratma derim ben

hatta şöyle diyeyim ben koyu tutan boyanın rengini yumuşatmak isteyince direk sarı sürüyorum geçen öyle koyu oldu boyam 9-5 sarı sürdüm rengi belirgin şekilde yumuşattı açtı sütlü kahve oldu şu anda çok memnunum ama riske atmak istemezsen yine tutam boya renge bak ben hep öyle yaparım

umarım yardımcı olursunuz arkadaşlar.ben saçımı bikaç hafta önce yoğun renk açıcıyla açıp üzerine koyu kumral ve kumral karıştırıp boyamıştım.keşke sadece kumral boyasaymışım çok koyu oldu.ardından turunculuklar kaldığı için koleston büyüleyici kahve 6.1 ve küllü kumral 7.1 i karıştırıp boyadım.turunculuk kalmadı.ama ben biraz daha açmak istediğim için koleston 11.1 açık küllü sarıyla boyadım dün gece.çok az açıldı ama yine de farkedilicek bi açılma var.en azından kumral olmasa bile koyu kumraldan daha açık bi renk elde ettim.saç diplerime yakın yerler daha da açık zaten.uçlara doğru koyulaşıyor gibi sanki.şimdi ben palette 7.5 fındık kabuğu aldım iki kutu.saçımın şimdiki haline bu boyayı kullansam fındık kabuğu rengine yaklaşır mı yoksa boş yere mi uğraşmış olurum?lütfen bakıp bakıp geçmeyin arkadaşlar.akşam 8 buçuk gibi boyamayı düşünüyorum.sizin de görüşlerinizi alayım dedim.

canım çok hızlı ve sık boyamışsın ya:)
benim fikrim 7.5 boyarsan şu anki saçının renginde farkedilir bir değişme olmaz.

cnm bnce açmaz sen bilirsn yine ama .. en açık sarılar bile okdr az acıoki yani dedgn fındık kabugu açmaz diye dusunuyorm

teşekkürler arkadaşlar.boyadım ben dayanamayıp,açtı sanki biraz daha.böyle renkli bi kumral oldu sanki.beğendim bu rengi gerçekten güzelmiş.

cnm bunun üzerine palette 'deluxe' serisinin 7.5 fındık kabuğu ile boya o açık kahve epey , açar saçını bence.

hatta şöyle diyeyim ben koyu tutan boyanın rengini yumuşatmak isteyince direk sarı sürüyorum geçen öyle koyu oldu boyam 9-5 sarı sürdüm rengi belirgin şekilde yumuşattı açtı sütlü kahve oldu şu anda çok memnunum ama riske atmak istemezsen yine tutam boya renge bak ben hep öyle yaparım

hangi rengin üzerine sürdünüz sarıyı ( sütlü kahve tonları çok hoştur da:16: )

Back