sekerl Guru Kayıtlı Üye 17 Ocak 2012 619 26 22 Ekim 2012 Konu Sahibi sekerl #1 kızlar saçımın rengi açık tonlarda belirli bir renktede değil ama kızıl yansımalarda var çok belli değil ama belli oluyo işte,bu koyu kumral kapatır mı bi başka markanın koyu kumralını almştım kapadı.ama koyu oldu siyah gibi.bu nasıl olur acaba:S
kızlar saçımın rengi açık tonlarda belirli bir renktede değil ama kızıl yansımalarda var çok belli değil ama belli oluyo işte,bu koyu kumral kapatır mı bi başka markanın koyu kumralını almştım kapadı.ama koyu oldu siyah gibi.bu nasıl olur acaba:S
TatLiGaci Heidi ve kankileri Kayıtlı Üye 10 Şubat 2009 14.249 94 22 Ekim 2012 Konu Sahibi sekerl #2 kullandım memnunum ama palettenin koyu kumralında da ışıkta kızıllık oluyor.. kızılllık istemiyorsan küllü koyu kumralla boyarsın
kullandım memnunum ama palettenin koyu kumralında da ışıkta kızıllık oluyor.. kızılllık istemiyorsan küllü koyu kumralla boyarsın
sekerl Guru Kayıtlı Üye 17 Ocak 2012 619 26 23 Ekim 2012 Konu Sahibi sekerl #3 TatLiGaci .!.: kullandım memnunum ama palettenin koyu kumralında da ışıkta kızıllık oluyor.. kızılllık istemiyorsan küllü koyu kumralla boyarsın Genişletmek için tıkla... ayy zaten kızıl yansımalar var saçımda :S küllü alsaydım keşke:SS
TatLiGaci .!.: kullandım memnunum ama palettenin koyu kumralında da ışıkta kızıllık oluyor.. kızılllık istemiyorsan küllü koyu kumralla boyarsın Genişletmek için tıkla... ayy zaten kızıl yansımalar var saçımda :S küllü alsaydım keşke:SS