Saç Rengi ve Saç Boyama palette 550 açık çikolata kahve

_bulut_

Guru
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2009
389
27
318
Diğer
dün palettenin açık çikolata kahve rengini aldım sanırım yeni çıkmış.. aranızda kullanan varmı acaba?

canım yeni çıkdıysa bende bilmiyorum merak ettim ama açık çikolata kahve isdiyorsanız kesinlikle koleston 7.3 fındık kabuğuna boyayın biraz koyu tuttuğu için tam açık çikolata kahve karamelimsi bir renk çıkarıyor arkadaşımın renk macerasında buna şahit oldum kesinlikle kalıcı çok akmayan rengin oturacağı bir boyadır hatta bende nevacolor boyuyordum renk konusunda harika tam tutturuyor ama kalite fiyat uygun diye düşünmeye başladım o yüzden bende koleston palette filan düşünmeye başladım ama ilk iş koleston 7.3 alıp boyamak

saçları ne renk arkadaşınızın? koyu mu acaba benim saçlarım da koyu da çkolata kahveler bende hiç belli olmuyor. acaba ben de mi denesem bu fındık kabuğunu?

saçları ne renk arkadaşınızın? koyu mu acaba benim saçlarım da koyu da çkolata kahveler bende hiç belli olmuyor. acaba ben de mi denesem bu fındık kabuğunu?

nevacolor çikolata kahvesiydi 6.7 saçı kolestonun 6.7 çikolata kahvesi koyu olur düşüncesiyle fındık kabuğu aldı üstüne koyu tuttu tabi ama çok güzel oldu kendi ana saçıda küllü kumral gibi esmer biri değil yani çok yakışdı benimde aklımı çeldi bende nevacolor çiko kahveyim şuan fındık kabuğu alıcam ama 1 ay bekliyim yeni boyadım sayılır boyayınca paylaşırım sizde deneyin koleston saçda sağlam kalıyor ama neva renkden iyi olsada hemen rnk değişiyor gibime geldi nevayı seviyorum ama koleston denemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…