Saç Rengi ve Saç Boyama Palette 5.0

ayssbjk

Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2012
65
0
16
İstanbul
KiZlar ben sacimi hep siyah kullandim gecen sene sacimi actirdim acik kumrala sonra gozum hepsiyaha alistigi icin siyah yaptim 1 yilda cok akti sacim boyatmadim diplerde cikti bi uvlarda koyuluk var diplerde kumral gibi simdi palette 5.0 aldim sizce nasil olur kullanan varmi

ıyı yapmışsın canım bu orta kahve sacın koyu olunca nasıl tutar bılemıyorum ama dogal bı renk......

uçlarda fazla renk farkı olacağını sanmam..önce uçlardan başla boyamaya, sonra dipleri boya

siyah olan yerler daha koyu olur ne kadar akmış olsa da. önce dipleri boya sonra biraz bekleyip tamamını boya ama yine de farklı olabilir daha koyu bir renk alıp yavaş yavaş açsaydın keşke.

siyah saçtan dönmek her zaman sıkıntı olmuştur. Şimdi saçınızı siyaha boyarsanız ve yine açık bi renk isterseniz ve açtırmaya kalkarsanız saçınızda yanar doğal olarak.. bence siyaha boyamayın. Uçları kuaförünüze açtırın çok fazla bekletmesine gerek yok saçınızda açıcıyı.. Sadece siyah olan yerde 5 dk bekletse kafi.. Daha sonra kahverenginin herhangi bir tonuna boyatırsınız.. Kahverenginden dönüş her zaman daha kolaydır.. siyah ve kızıl tonlarına boyarken bir daha düşünün gerçekten sürekli o rengi kullanacaksanız boyayın saygılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…