himeros Guru Kayıtlı Üye 8 Mayıs 2008 483 8 316 40 Diğer 16 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi himeros #1 slm kızlar palette deluxe 4.60 altın kahve saç boyası aldım.ayrıca yanında glıss color saç kremi hediyeydi.fiyatıda 8,99 tl :) ikincisi %50 indirimde, oyüzden ikincisi de 4,5 tl ye geldi. paylaşmak istedim. birazdan saçlarımı boyayacağım.
slm kızlar palette deluxe 4.60 altın kahve saç boyası aldım.ayrıca yanında glıss color saç kremi hediyeydi.fiyatıda 8,99 tl :) ikincisi %50 indirimde, oyüzden ikincisi de 4,5 tl ye geldi. paylaşmak istedim. birazdan saçlarımı boyayacağım.
stonebaby Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Temmuz 2009 1.100 0 0 İstanbul 24 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi himeros #2 bende aynen bu boyayı alıp boyadım saçım açık kumral tonlarında olmasına rrağmen resimde görülenden daha koyu bi renk çıkardı .. açıkçası çok memnun kalmadım ..
bende aynen bu boyayı alıp boyadım saçım açık kumral tonlarında olmasına rrağmen resimde görülenden daha koyu bi renk çıkardı .. açıkçası çok memnun kalmadım ..