Saç Rengi ve Saç Boyama palette 10.1 mi koleston 11.1 mi?

catseye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2009
105
0
96
İstanbul
İyi akşamlar herkese,

Arkadaşlar açıcıdan sonra saçımı palette 10.1 ile boyadım, hala çiğ bir sarı. Yarın boyamam lazım artık saçlarımı. Bir haftadır saçlarım dinlensin diye bekliyorum, evde bile bandanayla geziyorum, çok cart:2:

Acaba palette 10.1 mi yoksa koleston 11.1 mi tavsiye edersiniz. Ben küllü sarı istiyorum, altın sarısı falan gitmiyor tenime. Buğday ten, mavi-yeşil gözlüyüm.

Kullananlar, bilenler bir fikir verirse sevinirim.

canım 10.1 in rengindenmi memnun kalmadın ? 11.1 daha acık renk olur 10.1 ondan cok az daha koyu olur

canım 10.1 in rengindenmi memnun kalmadın ? 11.1 daha acık renk olur 10.1 ondan cok az daha koyu olur

Yani açıcıdan sonraki çiğ sarıyı biraz aldı ama yine de istediğim küllü sarıya da ulaşamadım, o çiğlikten de tam kurtulamadım.

Koleston herzaman biraz daha koyu çıkıyor ya o yüzden hangisini almalıyım bilemiyorum.

valla 11.1 daha açık ayrıca koleston çabuk akıyor küllülerde bal rengi oluyor,saçların açıldıktan sonra direk 10.1 yerine 9.1 le boyasaydın inan bu kadar çiğ bi sarı olmazdı ben loreal preferance 9.1 le boyadım harika küllüsüde süper hem kolayda akmıyor eğer koyu olmaz dersen bence ona boya hem saçındaki çiğliğide alır hemde dediğim gibi küllüsü gerçekten güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…