saç rengm suan fena degl ama bende dedgn gıbı bu ton olsun dıye boyamadm yanı kullu renk tutkum oldugu ıcın boyadım ama oda tabı ılk boyamada bu hale getırdı .. mesela ben ıstedgm renklerın resmlerını koıyıym ama cok zor olucak elde etmem
işte bende bu tonları istiyorum kesinlikle bulmalıyım bu tonu yaa yapıcam ama koydum kafaya bulucam bu rengi insallah yaa
ben acıcıyla actıktn sonra plette kullu sarıya boyamstm resmım actıgm konuda war burayada eklıyım
ayyyyyy çok açık tutmuşş ama harika bi renkkk malesef bana yakışmas :)ben bu senin saçının 3-4 koyusu olsun istiyorumm..demek bukdr açık tuutyo:)
ama o açık tutana kdr saçım kaç kre açıcıyla boyayla boyandı okdr kolay dgl gerçi işlemlerden oncekı sacım sıyaha yakın kahveydı... bıde her sacta mutlkaa degısık etkıler bırakıyo:)
bence acele etme. açılıcaktır. her boyadığında daha da açıyo. ama sana tavsiyem palette alma.
ben çok memnundum ama başka marka kullandığımda anladım. palette saç derimi yakıyo.
kolleston da hiç böyle bi sorun yaşamadım.
bir de kollestonun açık küllü sarısının tüp boyasını alabilirsin. daha iyi bilgi verebilecek arkadaşlar vardır belki ama ona göre 6 ve ya 9 alırsın suyunu. 9 alırsan daha açık renk oluyo .
sitede yeniyim konuyu takip edemiyorum o yüzden yazılanları pek göremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?