Bi yanım buruk bi yanım sevinçli..Benim ana rengim normalde açık kahve yada kahve tarzında..Ama bi kere boyadıktan sonra malesef her rengi denedim..Şu an saçlarım karamel bakır..Çok tatlı bi rengi var bütün herkeste çok beğeniyor ama artık içime sinmiyor Çikolata kahve vs tarzında farklı renk yansıması olan bi renk düşünmüyorum çünkü hep yansımalı renkler kullandım bakır yansıma,sarı yansıma,kızıl yansıma..Ve aktıklarında da çok kötü bir görüntü oluşturuodu bu sefer yine deli cesaretimle gittim kahverengi aldım kapkara olmaktan çok korkuyorum Dua edin kızlar
Bu arada paletin açık kahve rengini boyayan var mı aranızda
palette 10 dk boya serisinde altın çikolata rengi var yansıması da hoş.. nosu 650
açık kahveye boyayacaksan sadece kahve tonu yapmış olacaksın yansıma olmayacak, koyu da olma ihtimali var.
Yok yok cnm yansıma olmasını istemiyorum zaten hep yansımalı renkler boyadım akınca alalı beleli oldu hep özeniyorum kahve rengi saçlı kızlara bilmiyorum nasıl olacak korkuyorum açıkçası bi yanım boya diyor bi yanım boyama..Kötü siyahlardan olmaz değil mi sert siyah ?