• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu pakize neler neler almış :))

pakizee

14.07.2012
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
2.055
1.465
373
bu mobilyayı almaktan vazgeçtik kızlar

Eklentiler

• $yemek odası.webp
    $yemek odası.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 110
Son düzenleme:
bence odanın büyüklüğüyle alakalı bişey odan çok büyükse duvarların ve yerlerin açıkca koyu düşmez ama küçük bir alanda kullancaksan bence uygun olmaz daha farklı modellere yönelmelisin bence

salonum büyük perde ve halıyı açık renkte kullanırsam açık olur sanırım objelerimi filan da krem yaparsam dha yumuşak olur sanırım.
teşekkür ederim yorumların için:54:

kızlar açıkçası bu model pek içime sinmemiş dün bi mobilya beğendik sağolsun kayınvalidem gaza getirdi beni adını unuttum mobilya firmasının çok yakında mobilya benim olunca ekliycem resimleri :D

mobilyayı almaman iyi olmuş canım benimde pek hoşuma gitmedi bence beyaz al mürdüm rengide koltuklar :) çok hoş olur

Aldım canım mobilyalarımı meşe ve krem tonlarında koltuklarımı da gümüş/taş rengi yaptırdım Tasarım ürünü olduğu için fotoğrafını ekleyemiyorum malesef foto çekmemizede izin vermediler. Bakalım haziranın 15. de evimde olacak o zaman her ayrıntısını ekliyeceğim :51:

Aldım canım mobilyalarımı meşe ve krem tonlarında koltuklarımı da gümüş/taş rengi yaptırdım Tasarım ürünü olduğu için fotoğrafını ekleyemiyorum malesef foto çekmemizede izin vermediler. Bakalım haziranın 15. de evimde olacak o zaman her ayrıntısını ekliyeceğim :51:
sağlıkla eskitin inşallah canım mutlu ve huzurlu bi şekilde:)
tabii resimleri isteriz ama haziran çok uzakkkkkkk:26::26::26::27::27::27:

$KONSOL.webp

az önce nette dolaşıyorken buldum konsolu aldığım takım buna çok benziyor sizce nasıl??

valla şekerim ayakları hoş olmamış yaa düzgün olanı yokmu? model olarak çok güzell

Ayakları masa ve sandalyesiyle çok uyumlu duruyor tatlım. Tam olarak fotoğraflarını çekeyim kombinliyeyim çok daha hoş olacak :D
Yinede senin fikirlerin benim için önemli:54:
Seviliyorsun:54:

Ayakları masa ve sandalyesiyle çok uyumlu duruyor tatlım. Tam olarak fotoğraflarını çekeyim kombinliyeyim çok daha hoş olacak :D
Yinede senin fikirlerin benim için önemli:54:
Seviliyorsun:54:

öncelikle çok sağol tatlım :) güzzel düşüncelerin için :))

sen sanırım aldın bunu dimi?
model olarak gerçekten çok hoş
rengide aynımı?

öncelikle çok sağol tatlım :) güzzel düşüncelerin için :))

sen sanırım aldın bunu dimi?
model olarak gerçekten çok hoş
rengide aynımı?

evet canım model olarak benzeri
rengi ise meşe buna yakın hatta
starda yeni bi dizi başladı özgü namalın evinde de benim mobilyam var geçen gün gördüm bende ilk defa

evet canım model olarak benzeri
rengi ise meşe buna yakın hatta
starda yeni bi dizi başladı özgü namalın evinde de benim mobilyam var geçen gün gördüm bende ilk defa

koyu kırmızı dizisini diosun sanırım hiç izlemedim ama sırf mobilyanı görek için izlicem :))
inşallahh herşey istediğin gibi olur canımmm bu kadar heves edip yapıosun bi sorun çıkmaadan sağlıkla oturmayı nasip eder rabbim

Son düzenleme:
koyu kırmızı dizisini diosun sanırım hiç izlemedim ama sırf mobilyanı görek için izlicem :))
inşallahh herşey istediğin gibi olur canımmm bu kadar heves edip yapıosun bi sorun çıkmaadan sağlıkla oturmayı nasip eder rabbim

Teşekkürler canım Hepimizin gönlüne göre verir Rabbim inşallah:54:

Back
X