Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağlıkla eskitin inşallah canım mutlu ve huzurlu bi şekilde:)Aldım canım mobilyalarımı meşe ve krem tonlarında koltuklarımı da gümüş/taş rengi yaptırdım Tasarım ürünü olduğu için fotoğrafını ekleyemiyorum malesef foto çekmemizede izin vermediler. Bakalım haziranın 15. de evimde olacak o zaman her ayrıntısını ekliyeceğim![]()
Eki Görüntüle 377279
az önce nette dolaşıyorken buldum konsolu aldığım takım buna çok benziyor sizce nasıl??
valla şekerim ayakları hoş olmamış yaa düzgün olanı yokmu? model olarak çok güzell
Ayakları masa ve sandalyesiyle çok uyumlu duruyor tatlım. Tam olarak fotoğraflarını çekeyim kombinliyeyim çok daha hoş olacak
Yinede senin fikirlerin benim için önemli
Seviliyorsun![]()
öncelikle çok sağol tatlım :) güzzel düşüncelerin için :))
sen sanırım aldın bunu dimi?
model olarak gerçekten çok hoş
rengide aynımı?
evet canım model olarak benzeri
rengi ise meşe buna yakın hatta
starda yeni bi dizi başladı özgü namalın evinde de benim mobilyam var geçen gün gördüm bende ilk defa
koyu kırmızı dizisini diosun sanırım hiç izlemedim ama sırf mobilyanı görek için izlicem :))
inşallahh herşey istediğin gibi olur canımmm bu kadar heves edip yapıosun bi sorun çıkmaadan sağlıkla oturmayı nasip eder rabbim