L
lipton
Ziyaretçi
- Konu Sahibi lipton
-
tüm vücudu kapsıyor paket programlar.mesela burda tüm vücut (kol tam bacak merkez ve koltuk altı) 2 milyar. ama ben tavsiye etmiyorum. ben 4. seansımı bitirdim ama ancak % 40 ı gitti. tüm vücut bi arada olunca özensiz davranıyorlar. o zaman da net sonuç olmuyor. ayrı ayrı yapınca hem o yere bağlı kalmıyorsunuz,hem de daha özeniyorlar. bi daha ki seansta gelesiniz diye. tabi daha pahalı olacak ama sonuçları daha net olur.
Arkadaşlar bitene kadar paket satan yerler dandik cihazla yapıyorlar bunu öğrendim ben 4seanslık paket aldım zaten bitince diğer seanlarda her gelişimde indirimolacakmış 2seans girdim k.altı ve genital paketi aldım şimdi gidince bacak paketine başlayacağım her mezkez değişik oluyor tabi ama ben kocaelinde bi merkeze gidiyorum çok memnun kaldım
paylaşımda bulunan oldu mu?Ankara'da olupta lazer ile tüy sorunumu tamemen çözdüm diyenler (özellikle yüz ve kol için) lütfen paylaşımda bulunabilir mi?
katılıyorumalkisalkisalkisArkadaşlar bitene kadar paket satan yerler dandik cihazla yapıyorlar bunu öğrendim ben 4seanslık paket aldım zaten bitince diğer seanlarda her gelişimde indirimolacakmış 2seans girdim k.altı ve genital paketi aldım şimdi gidince bacak paketine başlayacağım her mezkez değişik oluyor tabi ama ben kocaelinde bi merkeze gidiyorum çok memnun kaldım
Paket programlar para tuzağıdır.Parayı sizden peşin alıyolar yani kendilerini garantiye alıyolar imzalattıkları anlaşmayla sonrada size 3. sınıf insan muammelesi yapıolar.paket program zedeyim ben ucuz die kanmayın arkadaşlar...
Arkadaşlar bitene kadar paket satan yerler dandik cihazla yapıyorlar bunu öğrendim ben 4seanslık paket aldım zaten bitince diğer seanlarda her gelişimde indirimolacakmış 2seans girdim k.altı ve genital paketi aldım şimdi gidince bacak paketine başlayacağım her mezkez değişik oluyor tabi ama ben kocaelinde bi merkeze gidiyorum çok memnun kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?