• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Paket Programlar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi lipton
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
L

lipton

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar.Lazer epilasyona bu sene inş. başlamak istiyorum ve bu yüzden çok araştırıyorum.Yalnız lazer epilasyonda paket program diye bişey olduğunu ve çok ucuz olduğunu duydum.Bir kere paket program ne demek ve neden ucuz?Beni aydınlatırsanız çok sevinirim.

tüm vücudu kapsıyor paket programlar.mesela burda tüm vücut (kol tam bacak merkez ve koltuk altı) 2 milyar. ama ben tavsiye etmiyorum. ben 4. seansımı bitirdim ama ancak % 40 ı gitti. tüm vücut bi arada olunca özensiz davranıyorlar. o zaman da net sonuç olmuyor. ayrı ayrı yapınca hem o yere bağlı kalmıyorsunuz,hem de daha özeniyorlar. bi daha ki seansta gelesiniz diye. tabi daha pahalı olacak ama sonuçları daha net olur.

tüm vücudu kapsıyor paket programlar.mesela burda tüm vücut (kol tam bacak merkez ve koltuk altı) 2 milyar. ama ben tavsiye etmiyorum. ben 4. seansımı bitirdim ama ancak % 40 ı gitti. tüm vücut bi arada olunca özensiz davranıyorlar. o zaman da net sonuç olmuyor. ayrı ayrı yapınca hem o yere bağlı kalmıyorsunuz,hem de daha özeniyorlar. bi daha ki seansta gelesiniz diye. tabi daha pahalı olacak ama sonuçları daha net olur.

tşkkürler birde şöyle bişey duydum doğru mu?paket yapınca tüylerin az gitmesinin nedeni alexandrite değil ıpl cihazı kullanmalarıymış.

arkadaşlar her kıl tipini gören cihazlar var.gittiğiniz yerde 2 tane cihaz varsa eğer tüm vücud paket proğram aldığınızda sadece siyah ve kahverengi klılları görür.kıllar dökülmeye başladıkça sarılar kalır ve sarılar içinde bunu yapan bi cihaza girmek durumundasınız.ben de lazer yaptırıyorum ve gayette memnunum gittiğim yerde 5 cihaz var ve hepsinden faydalanıyorum:)

Paket programlar para tuzağıdır.Parayı sizden peşin alıyolar yani kendilerini garantiye alıyolar imzalattıkları anlaşmayla sonrada size 3. sınıf insan muammelesi yapıolar.paket program zedeyim ben ucuz die kanmayın arkadaşlar...

Doktor olmayan yerden kesinlikle paket program almayın arkadaşlar... benim gittiğim merkezde doktor var paket aldım çokta memnunum...

gidiceğiniz yer ve cihazlar ççok öenmli tabi.bu aşamada iyi bi yer dulduktan sonra bence fiyatı peşin vermeyin.bnm arkadaşıım tüm vücut paket programına gidiyo iki bin altıyüz liraya.peşin vermedi ama her ay veriyor paranın bi kısmını.böyle oluncada ilgi hiç bi zaman azalmıyo.öbür türlü 2-3.cü seannsdan sonra pek ilgilenmiolar doğrusu.

Arkadaşlar bitene kadar paket satan yerler dandik cihazla yapıyorlar bunu öğrendim ben 4seanslık paket aldım zaten bitince diğer seanlarda her gelişimde indirimolacakmış 2seans girdim k.altı ve genital paketi aldım şimdi gidince bacak paketine başlayacağım her mezkez değişik oluyor tabi ama ben kocaelinde bi merkeze gidiyorum çok memnun kaldım

anakara da sayanora güzellik merkezini bilen varmı orda paket programı var tüm vücut bitme garantili 1 milyar bilen veya orda yapan varmı

:?? hiç ilgilenen olmamış

Arkadaşlar bitene kadar paket satan yerler dandik cihazla yapıyorlar bunu öğrendim ben 4seanslık paket aldım zaten bitince diğer seanlarda her gelişimde indirimolacakmış 2seans girdim k.altı ve genital paketi aldım şimdi gidince bacak paketine başlayacağım her mezkez değişik oluyor tabi ama ben kocaelinde bi merkeze gidiyorum çok memnun kaldım

hangi merkeze ne kadara gidiyorsunuz

Ankara'da olupta lazer ile tüy sorunumu tamemen çözdüm diyenler (özellikle yüz ve kol için) lütfen paylaşımda bulunabilir mi?

katılıyorumalkisalkisalkis

Paket programlar para tuzağıdır.Parayı sizden peşin alıyolar yani kendilerini garantiye alıyolar imzalattıkları anlaşmayla sonrada size 3. sınıf insan muammelesi yapıolar.paket program zedeyim ben ucuz die kanmayın arkadaşlar...

alkisalkisalkis

bende paket programa gidiyorum.ikinci seanstayım.fiyat olarak cazip de sonucu bilemiyorum.ıpl kullanıyorlar.

arkadaşlar ben de ilk önce alexander lazerle başladım gayet de memnundum 3 seans gittim ancak bi kampanya duydum fiyat açısından baya uygundu ve bitiş garantili olduğu için tercih ettim.kullandıkları alet ipl ve daha sora dermatologlardan da öğrendiğim kadarıyla ipl in ağdadan hiç bir farkı yokmuş bırakıldığı anda tekrar çıkmaya devam ediyormuş.ben de şu an alexandera dönmeye karar verdim.paylaşmak isterim kesinlikle ipl tercih etmeyin ve fiyatlara aldamayın.:olmaz:

nereye gittiginizi yazarmisiniz bana. mail adresim lila_710@hotmail.com.

Back