• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Paket Program mi seans başına ücret mi odeyeyim.

SemaNagme

isveç gelini
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2012
128
3
68
Arkadaşlar hepinize merhaba ben goztepede bir klinikte lazer epilasyon yaptirmaya karar verdim.seans ücretinin 350 lira paket satin alirsam 1100 lira oldugunu söylediler.

Daha avantajlı görünüyor ama simdi başlasam yaza kadar en fazla 3-4seans gidebilecegim sonra yaz girecek sanirim yazın yapilmiyor.oldu da merkez kapandi bisey oldu.parayi bir anda oraya baglamak doğru mu sizce kafam cok karıştı yardim edermisiniz.

cnm seans olarak gitmen daha mantıklı tutupta o kadar parayı yatırman riskli belkide memnun kalmazsın bırakmak zorunda kalırsan parana yazık .

Arkadaşlar hepinize merhaba ben goztepede bir klinikte lazer epilasyon yaptirmaya karar verdim.seans ücretinin 350 lira paket satin alirsam 1100 lira oldugunu söylediler.

Daha avantajlı görünüyor ama simdi başlasam yaza kadar en fazla 3-4seans gidebilecegim sonra yaz girecek sanirim yazın yapilmiyor.oldu da merkez kapandi bisey oldu.parayi bir anda oraya baglamak doğru mu sizce kafam cok karıştı yardim edermisiniz.

cnm ben özel bi hastanede yaptırdım eğer hasteneye gitme imkanın varsa klinikle uğraşma derim.dediğin gibi klinikte kapanma sorun olursa senin için sıkıntı olur ama özel hastanede öyle bi sorun olmaz.hem özel hastanede de paket fiyatı yaklaşık olarak klinikte sana söylenen fiyata denk geliyo kaybedecek bi şeyin olmaz.yazın yapılmıyor diye bi şey de yok yapılıyor ama güneşe çıkmamak şartıyla yapılıyor eğer ben güneşe çıkacam dersen ara veriyorlar seansına.güneş kararmaların geçtikten sonra tekrar devam ediyorlar.

Back