Sizin hakkinizda kendileri boyle dusunuyor. Uc patates cok bile.. Beyimiz dunyayi kurtarmaya gidiyor..Patates 8 lira ,dün pazarda 3 patates aldım
Adam haklı abiSizin hakkinizda kendileri boyle dusunuyor. Uc patates cok bile.. Beyimiz dunyayi kurtarmaya gidiyor..
Eki Görüntüle 2263434
Şaka gibi ya sabah sabah sinirim bozuldu.Sizin hakkinizda kendileri boyle dusunuyor. Uc patates cok bile.. Beyimiz dunyayi kurtarmaya gidiyor..
Eki Görüntüle 2263434
Dün eşime dedim ki 20 yıllık muhendissin asgari ücret bile değil tam 2000 alıyor,12 yıllık muhendisim 1000 lira alıyorum ve bizim elektri su aidat paramızı annem babam ödüyorŞaka gibi ya sabah sabah sinirim bozuldu.
Millet bir soğana talim eder, ama neden etsin.
O değilde insanlara yetinmeyi öğretmeye çalışanların maaşı ne kadardı?
Dün eşime dedim ki 20 yıllık muhendissin asgari ücret bile değil tam 2000 alıyor,12 yıllık muhendisim 1000 lira alıyorum ve bizim elektri su aidat paramızı annem babam ödüyorevi gecindiremiyor iki mühendis, iş yok suç bizde de değil.
1000 miDün eşime dedim ki 20 yıllık muhendissin asgari ücret bile değil tam 2000 alıyor,12 yıllık muhendisim 1000 lira alıyorum ve bizim elektri su aidat paramızı annem babam ödüyorevi gecindiremiyor iki mühendis, iş yok suç bizde de değil.
Aaa ama olmaz ki. Biz elimizdekiyle yetinmeyi bilmiyoruz. O yüzden gidip onları da kendimize benzetmeyelimTanzanyaya gidersek kalkınırız belki biz de onlarla bu sayedeyani yallah Tanzanyaya diyelim
Aaa ama olmaz ki. Biz elimizdekiyle yetinmeyi bilmiyoruz. O yüzden gidip onları da kendimize benzetmeyelim
Mutluluktan deliriyoruzYokk yokkk benzetelim ne kadan musmutlu ülkeyiz yaaa.
Mutluluktan deliriyoruz
Aklımızla dalga geçiyorlar abla ya.Süper ötesiyiz çıldıracağız az kaldı.
Aklımızla dalga geçiyorlar abla ya.
İmzaciyim kuzu diplomayı kullanıyoruz bin bile almayanlar var.1000 miama çok az ya
Off ofİmzaciyim kuzu diplomayı kullanıyoruz bin bile almayanlar var.