Merhaba hanımlar çeyiz alışverişine ufak ufak baya bebek adımları ile başlamak istiyorum şöyle hiç modası geçmeyecek şeylerle örneğin çelik tencere takımı çaydanlık gibi. Sorum şu böyle herkesin aldığı uygun fiyatlı ürünleri mi tercih etsem yoksa biraz üst seviye ürünleri mi. Sormak istediğim bütçe meselesi değil tabi ki paramız neye elveriyorsa o da. Ben genel olarak kendi yaşantımda marka takımlı bir insanım yani önüme iki tişört koyarsınız biri sıradan marka olur biri pahalı güzel bir marka benim otamatikme pahali olana elim gider. Ama şimdi bu şeydi ürünlerinde hiç deneyimim yok tişört alınca beğenmeden de giyersin belki. Ben şuan jumbo marka urun almak istiyorum kullanan var mı aranızda memnun musunuz??? Bir çaydanlığa 350 vermek doğru olur mu yoksa en iyisi olsa nolur çaydanlık mi dersiniz fikirlerinize ihtiyacım var. Nacizane isteğim de elinizde almış olduğunuzu övmek gini degil de objektif yorum yapmanız iki farklı ürünü de alacak bütçeniz olsa hangisini tercih edersiniz. Mesela bir milyoncularda tabaklar var pasta setleri felan sonuçta bu kırılacak bir sey yok illa kaliteli pahalı marka mi olsun dersiniz yoksa beğendiğinizi markasına bakmadan alır mısınız?