PAFF mı? SINGER mi?

hustun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2009
219
1
47
Merhaba bayanlar....bende singer dikiş makinesi almak istiyorum....ve hatta almak için dün bayiye gittim...bayideki satıcı bana singer çin mali içindeki bütüm parçaları plastik bir saatten uzun kullanırsan ısınmadan dolayı hepsi erir falan dedi...bana ilgilendiğim özellikleri bulunduran PAFF marka makineyi önerdi....Taş gibi makine alman yapımı falan dedi...
bende bir huy vardır bana bi şeyi al dedilermi kıl olurum inadına almam...dünde öyle oldu...ne singeri nede PAFFı almadan çıktım dükkandan....
ama kafam da karışmadı değil hani.....
ne dersiniz...PAFF mı? singer mi?

bende almayı düşünüyorum bende karar veremedim daha hangisi daha iyi acaba

ben 20 yıldır paff dikiş makinesi kullanıyorum,babam bana yurt dışından getirdi,kendisi de 30 yıl kullandı hi bir sorun çıkmadı.....

ben de ikisi de var,kullanım amacı farklı nakış için sınger.dikiş pikove diğer işler için paff.paff gerçekten evladiyelik bir makina.alırsanız memnun kalırsınız.

Bende almayı düşünüyorum çok araştırdım paff çok iyi bir marka ama çok pahalı ikinci seçenekde singer bence

arkadaşlar evde kullanacaksanız sadece kendi işinizi yapacaksanız singer yeterli olur :KK34:annem mağaza işletiyordu tabi sürekli kullanıldığı metrelerce piko çektiği için paff:KK19: gerçekten hiç birşey olmaz süperdir :KK64:ama çokta pahalıdır :44:yani yapacağınız işe bağlı bende yeni aldım singer çok memnunum ablam senelerdir singer kullanıyo daha sorun yaşamadı yeni aldım diye 3 gündür hevesle dikiş dikiyorum daha bişey olmadı ama zaten hiç bir dikiş aralıksız bir saat sürmez ısınma işine gelince lambası var o makinanın ısınmasına sebep oluyor ama öyle eritecek gibi değil tabi dikiş dikerken ara sıra duruyosunz normal olarak ozamanlarda makinayıda kapatıyorum boşu boşuna lambası yanmasın diye hemen soğuyor zaten kendi sağlığıız içinde arada kalkıp dolanmak lazım ee malum evde başka işlerde oluyor :KK69:hem ben dinleniyorum hem makina :KK16:

Sonunda karar verebildim ve PFAFF 1132 modelini aldım arkadaşlar....Hepinize yorum ve yardımlarınız için teşekkür ederim.....

benim pfaff 80 dikiş makinam var, deriyi bile dikiyor, arıza ypamadığı sürece kullanımından çok memnunum. ama çok kalın birşey dikmeye çalışınca iğne kırıyor ve sonrada düzeni kaçıyor. dikiş atlıyor, ipliği yiyor, kırıyor falan...
tamirinden anlayan varsa yazabilri mi?
sorunumu şurada resimli şekilde de anlattım yardım bekliyorum...
Nar's-istanbul....: Dikiş Makinam

X