paçuli, gül, yasemin

dine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2009
119
0
96
40
Van
bu kokuları içeren parfüm bilen var mı acaba?
şimdiden teşekkürler!!!! alkisalkisalkis

bir çok kadın parfümünde yasemin ve gül sıklıkla kullanılır zaten. paçuliye erkek parfümlerinde daha çok rastladım ama bayanlarda da var. sen acaba sadece bu üçünü mü içeren istiyorsun yoksa bu üçü hariç başka kokular da olabilir mi??ve hangi kokunun hangi notalarda duyulmasından yanasın böyle biraz açarsan daha iyi yardımcı oluruz

TAM DA İSTEDİĞİN GİBİ BİR KOKU CANIM BVLGARI ROSE ESSENTİELLE

Tutkunun simgesi olarak bilinen gül çiçeğinin varlığını açılış notalarında hiisediyorsunuz. Parfümd sambac yaseminin zarif hafifliği, böğürtlenin meyveli notaarı ve menekşe yapraklarının rafine tonları birleşiyor. Kapanış notalarında bulunan sandal ağacı parfüme derin bir nuans veriyor. Paçulenin tensel aroması kokunun büyüleyici ve şaşırtıcı tarafını ortaya koyuyor.

tavsiyen için teşekkür ederim :))
ağırlıklı olarak bu kokuları barındıran bir parfüm istiyorum. biraz araştırdım. mesela chanel coco mademoiselle var ama kokusuna bakmadım, internetten gördüm. aslında kullanan birilerinin tavsiyelerini alabilirim.
veya şöyle anlatayım, karizmatik, çekici, derinlikli bir koku istiyorum ama bayıcı olmasın. çok mu şey istedim? :smiley-cool:

aslında öyle bir parfüme sahibim şimdi. (en azından bana öyle geliyor :))) oriflame enigma. sorun şu ki çok kalıcı değil ama tamam budur dediğim bir koku

mrb....
çok güzel bir parfümdür ve etkileyici bir koku mutlaka denemelisin çünkü tenine gitmeyebilir eger giderse süperrrr

yasemin arayan arkadşlar için.. body shop ta yasemin kokulu derseniz kırmızı bi parfüm vericekler sırf yasemin kokuyo okadar güzel ve kalıcıki bayıldım . mlsf yasemin baş ağrısı yapıyor kullanamıyorum..ama süper bi koku olmuş..ilgilenenler için 30tl bugün arkdşta gördüm..paylaşmak istedim :icecream:

crystral aura edp var avonda arkadaşlar meyve çiçek kokuları çevrenizde temsilci varsa testır isteyin koklayın derim gül ve çiçek kokuları harmanlaşmış gibi tende durdukça güzelleşiyor özellikle açık tenlilere yakışıyor bu ay indirimde üstelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…