• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

paco rabanne parfümünün bir çok çeşiti varmış..Hangisini tavsiye edersiniz?

rkyogn

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2009
1.377
11
318
Diğer
arkadaşlar yeğenim almanyada yaşıyo annemler bugünlerde yanına gidecek ve paco rabanne diye bi parfüm istedi benden dolma parfüm yani orjinali değil ama gittiğim satıcı birçok çeşidi var diyo pembe yuvarlak iksir şişesi gibi bi şişede demişti bana bu hangi çeşidi bilen var mı sanırım o meyve kokuluları seviyo ame ben anlayamadım bilen varsa yardımcı olabilirmi???

arkadaşlar yeğenim almanyada yaşıyo annemler bugünlerde yanına gidecek ve paco rabanne diye bi parfüm istedi benden dolma parfüm yani orjinali değil ama gittiğim satıcı birçok çeşidi var diyo pembe yuvarlak iksir şişesi gibi bi şişede demişti bana bu hangi çeşidi bilen var mı sanırım o meyve kokuluları seviyo ame ben anlayamadım bilen varsa yardımcı olabilirmi???

canim paco rabanne.. lady million parfümün adi.. resminide ekledim. belki isine yarar. $228x228_information-paco-rabanne-lady-million-eau-de-parfum-spray-80-ml-von-egonk-50.png

orjinal şişede kabartma gül varsa black xs dir şişesi pembe çok da güzeldir bu arada verdiğim paraya acımadan kullandığım tek parfüm desem yeridir hatta :9:

Paco rabanne black xs benimde cok hoşuma ğitii sekerli bi koku arkadaşlar bu parfümü alıcam ama beyaz tenliyim bu koku kışlık bir kokumu bide kalıcımı yardımcı olursanız sevinirim lütfen..

Back