ay şişesi harika...Paco Rabanne Olympea
Kizalar gecenlerde Paco Rabanne'nin yeni parfümü olympea'yi denedim. Böyle bir Parfümün varligindan haberim yoktu. Bu sene cikmis. Farkli birsey aradigimdan heycanlandim ama
ogün bir cok koku denedigim icin malesef tam emin olamdim. Yanliz kokusu agir degildi. Icerigini bir inceledim icerisinde tuzlu vanilya varmis farkli birsey. Aranizda deniyen veya kullananlar varsa biraz kokudan bahsedebilirlermi?
Evet cok güzel sisesi :)ay şişesi harika...
Türkiye'de hiç görmedim yakın zamanda gelir herhalde ama notalarını beğenmedim ben. Çok odunsu notaları var.. Bende beğenmem büyük ihtimalle deneyince.
Ahhaha şuan bu mesajımı gördüm de bi gülme geldi:)) demek ki notalara bakıp ön yargılı yaklaşmamak lazımmış. Çünkü bu parfümü denediğimde çok beğenmiştimTürkiye'de hiç görmedim yakın zamanda gelir herhalde ama notalarını beğenmedim ben. Çok odunsu notaları var.. Bende beğenmem büyük ihtimalle deneyince.
Canim merhaba. Olympea dün akşam denedim. Koku çok güzel gerçekten, fakat unisex bir koku sanki, cok kadınsı bir koku gibi gelmedi bana. Tuz notasindan mi acaba, bana göre fazla ferah. Sen nasıl yorumluyorsun bu kokuyu?Ahhaha şuan bu mesajımı gördüm de bi gülme geldi:)) demek ki notalara bakıp ön yargılı yaklaşmamak lazımmış. Çünkü bu parfümü denediğimde çok beğenmiştimama almadım henüz orası ayrı tabi.
Bende kücük sample vardı. Ben cok begeniyorum açıkçası. Evet biraz maskulen tarafı var tuz notasından dolayı olması yüksek ihtimal. Ama ben unisex kokuları da kullanmayı sevdigimden hiç o açıdan kötü düsünmedim.Ben biraz good girl’e de benzetiyorum bu kokuyu yalnız. Bende good girl olduğu için bunu almamıştım. Ama bitince bunu almayı düşünüyorum bu sefer.Canim merhaba. Olympea dün akşam denedim. Koku çok güzel gerçekten, fakat unisex bir koku sanki, cok kadınsı bir koku gibi gelmedi bana. Tuz notasindan mi acaba, bana göre fazla ferah. Sen nasıl yorumluyorsun bu kokuyu?
Teşekkür ederim canım. Ben ferah kokuları pek sevemiyorum galiba, yumuşacık kremsi pudramsı vanilyamsı sıcak kokuları seviyorum. Zaten Hypnose' u da beğenmememin tek sebebi ferah olmasıydı benceBende kücük sample vardı. Ben cok begeniyorum açıkçası. Evet biraz maskulen tarafı var tuz notasından dolayı olması yüksek ihtimal. Ama ben unisex kokuları da kullanmayı sevdigimden hiç o açıdan kötü düsünmedim.Ben biraz good girl’e de benzetiyorum bu kokuyu yalnız. Bende good girl olduğu için bunu almamıştım. Ama bitince bunu almayı düşünüyorum bu sefer.
Bende kücük sample vardı. Ben cok begeniyorum açıkçası. Evet biraz maskulen tarafı var tuz notasından dolayı olması yüksek ihtimal. Ama ben unisex kokuları da kullanmayı sevdigimden hiç o açıdan kötü düsünmedim.Ben biraz good girl’e de benzetiyorum bu kokuyu yalnız. Bende good girl olduğu için bunu almamıştım. Ama bitince bunu almayı düşünüyorum bu sefer.
Teşekkür ederim canım. Ben ferah kokuları pek sevemiyorum galiba, yumuşacık kremsi pudramsı vanilyamsı sıcak kokuları seviyorum. Zaten Hypnose' u da beğenmememin tek sebebi ferah olmasıydı bence. Good Girl ben de denemiştim ve beğenmiştim de, ama Olympea gibi unisex değil de çok daha kadınsı bir koku olarak hatırlıyorum.
Mesela NR Poudree ye bayıldım, tekrar deneyip iyice emin olup bu kış almak istiyorum, ama testerına her yerde denk gelemiyorum.
hmm ben burberry body denemiştim davidden ve beğenmedim. intense i bilmiyorum ondan farklı ise deneyebilirim.. sanırım poudree yi parfumevinden alıcam o zaman, cok merak ediyorum. cevabın için teşekkürler bu arada :)Poudree nin dp ve David Walker da olmadığını biliyorum, ama diğer açık parfümleri bilmiyorum canım.
Burberry Body İntense Edp pudralı çok güzel temiz bir koku Lacoste yi beeğeniyorsan bunu da beğenirsin bence.
Poudree açığı yok diye biliyorum. Parfumevindekiler pek güzel olmuyor bu arada öyle duymuştum ben. Evet olympea good girl’e göre daha odunsuluk barındırıyor ama ben içlerindeki bir notayı cok benzettim nedense bilemedim şimdi:)) dolum yerine instagramda bazı güvenilir satıcılar dekant satışı yapıyor. O sekilde deneyebilirsin poudreeyi.bende açığı vardı eyfelden. denildiği gibi tuz, odunsuluk yüzünden sanırım pek sevemedimkullanmıyorum. çok ilginçtir ben good girl e benzetemedim good girl çok tatlı ve ben hatta hindistan cevizi kokluyorum
yaa ben de seviyorummm kremsi pudralı kokuları mesela lacoste femme , öyle bildiğin kokular var mıı??
poudree açığı var mı?
Body İntense orijinal kullandım, gerçekten çok temiz miss gibi bir koku. İmkanın olursa denemeni isterim canım.hmm ben burberry body denemiştim davidden ve beğenmedim. intense i bilmiyorum ondan farklı ise deneyebilirim.. sanırım poudree yi parfumevinden alıcam o zaman, cok merak ediyorum. cevabın için teşekkürler bu arada :)
ben aldım o siteden daha önce ama bilemedim yorumlar da bazen olmamış bazen de olmuşş yazıyorlar. instagramdan güvenemiyorum ya bir de orjinal alacak param yok maalesef.. sadece poudree değil mesela salvador dalinin meyveli tatlı kokuları var ama maalesef çok bilindik değil onlar da parfümevinde varr.Poudree açığı yok diye biliyorum. Parfumevindekiler pek güzel olmuyor bu arada öyle duymuştum ben. Evet olympea good girl’e göre daha odunsuluk barındırıyor ama ben içlerindeki bir notayı cok benzettim nedense bilemedim şimdi:)) dolum yerine instagramda bazı güvenilir satıcılar dekant satışı yapıyor. O sekilde deneyebilirsin poudreeyi.
tamam deneyeceğim bir şans daha vereceğimm sağoll :)Body İntense orijinal kullandım, gerçekten çok temiz miss gibi bir koku. İmkanın olursa denemeni isterim canım.
Bende kücük sample vardı. Ben cok begeniyorum açıkçası. Evet biraz maskulen tarafı var tuz notasından dolayı olması yüksek ihtimal. Ama ben unisex kokuları da kullanmayı sevdigimden hiç o açıdan kötü düsünmedim.Ben biraz good girl’e de benzetiyorum bu kokuyu yalnız. Bende good girl olduğu için bunu almamıştım. Ama bitince bunu almayı düşünüyorum bu sefer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?