Paco Rabanne Lady Million Hakkında

nilferesin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2010
13
0
Yeni çıkan harika şık şişesiyle oldukça iddalı herkese tavsiye ederim..
Ürün Bilgisi:paco Rabanne 1 Milyon'un kadın versiyonu olarak yaratılan Lady Million, çok kısa bir zaman sonra bekleyenleriyle buluşacak. Paco Rabanne 1 milyon Erkek kokusunda elde edilen başarı kadın versiyonundanda bekleniyor.

Paco Rabanne Lady Million içeriğinde bal, ağaç kavunu, ahududu, neroli, portakal çiçeği, yasemin, gardenya ve paçuli kullanıldı. Etkileyici notaların baştan çıkarıcı bir kokuya dönüştüğü odunsu ve çiçek aromaları kadın teninde yeniden hayat buluyor. Lüksü ve ulaşılmazı anlatan parfüm en ünlü kadın parfümleri arasında büyük bir fark yaratacak.

Paco Rabanne Lady Million, altın renginde ve elmas biçiminde tasarlandı. Sadece şekli bile parfümün farkını anlatmaya yetiyor. Kendine güvenen ve farklı lüksleri yaşamak isteyen kadınlar için Paco Rabanne Lady Million vazgeçilmez bir tercih olacak.
Sihirli Güzellik.com'da 80 ml. 170,10 TL kdv dahil.

ben iki gün önce aldım 50ml mi aldım ewe geldiğimde neden böyle bişey yaptığıma tabiki bir mana veremdim:)normalde hep 100ml alırdım.çok daha hesaplı oluyor fakat aynı zamanda chanel ruj aldım o sırada karıştı sanırım.rujumda bir harika bugün sürdüm herkez bitti:)rouge allure 67 numara harika bir kırmızı.neyse parfümden bahsedicektim bugün 80ml ile değiştirdim.aslında ben pek fazla şekerli koku sewmem ama bu şekerden çok böğürtlen gibi kokuyo tuhaf bi tatlılık var.kesinlikle gidin deneyinn

bu arada douglas dan aldım ben görevli arkadaşlardan çok memnunum ayrıca şu ana kadar yaptığım her alışverişde mutlaka bir hediyeleri olmuştur duş jeli,testerlar,rimel vb

ayy erkeğin dolumunu yapmışlardı hemen çok beğeniyodum.. bununda yapsalar bari hemenkötükedihüso

ayy erkeğin dolumunu yapmışlardı hemen çok beğeniyodum.. bununda yapsalar bari hemenkötükedihüso

canm aynı anda yazmışız yani ben bilmeden soruna cevapta vermişim,,,ben 20gün önce flan aldım ama çok beğenmedim kokuyubayanssulusmile

canm aynı anda yazmışız yani ben bilmeden soruna cevapta vermişim,,,ben 20gün önce flan aldım ama çok beğenmedim kokuyubayanssulusmile

:)) pişti oldukk.. demek hemen çıkmış dolumuda.. bakayım mutlaka.. peki hangi firmadan aldın cnm direk ona bakayım.. ve yorumun nedir?beğenmedim derken??

:)) pişti oldukk.. demek hemen çıkmış dolumuda.. bakayım mutlaka.. peki hangi firmadan aldın cnm direk ona bakayım.. ve yorumun nedir?beğenmedim derken??

canm ben mystical dıye bı markadan alıyorum dp falan sevmıyorum artık hepsını denedım mystıcalda karar kıldım yanı kokuyla ılgılı fıkrım çok güzel değil ama ağır yada bayıcıda değil sıradan bı koku belkı benım tarzım değildir sen bak beğenırsen alma ben bendekını yollarım sanabayanssulusmile

istanbuldan yazın 80 liraya indirimli almıştım kokusu harika bir koku kesinlikle tavsiye ederim :KK12::KK12:

sihirli güzellik.com pahalıymış arkadaşlar keyfimarka.com da 129,90 TL :) ben başka bir parfüm bakmıştım ama herşeyin fiyatı gayet uygun

sihirli güzellik.com pahalıymış arkadaşlar keyfimarka.com da 80 ml 129,90 TL :) ben başka bir parfüm bakmıştım ama herşeyin fiyatı gayet uygun

X