merhaba kızlar
ben zamanla farkettim ki Paco Rabanne ailesinden çıkan nerdeyse tüm parfümleri çok beğeniyorum. İmza kokumda Black XS L'Exces for Her Paco Rabanne for women 'dir hatta.
Yaz için Ultraviolet Paco Rabanne for women istiyorum ama açıktan bakayım dedim öncesinde, ne kadar açık parfümeri varsa denedim , en yakını D&P di. Bargello çok hayal kırıklığına uğrattı, bozdu mu o da son zamanlarda? d&p bozmuştu ne zamandır bargelloya gidiyordum şu an tersi durumla karşı karşıyayım
siz bu parfüm ailesi hakkında ne düşünüyorsunuz, var mı açık ya da orjinalini kullanan ultraviolet ya da black xs l'exces in ?
ayrıca açık parfümerilerden birinde Cacharel Amor Amor Tentation 'ı bulabilir miyim , benziyor mu, kullanan varsa yazarsa çok sevinirim ^^
hoşlandığım kokuları aşağı yukarı anlamışsınızdır, açık parfümerilerden önerisi olan varsa ve yazarsa daha da mutlu olurum
gittim orjinal aldım gene ,kimseden ses çıkmayınca
sonraki hedefim gene paco ailesinden lady million, şişesini çok itici buluyorum ama notaları çok ilginç gözüküyor, mutlaka denemem lazım
lady million kullanan var mı peki aranızda,onların görüşlerini alabilirmiyim ?:18:
paco rabanne lady millionu aldım ben. limangoda bazen akşam fırsatı falan oluyor öyle aldım. 80 ml edp ve kremi 100 tlye geldi. alalı 1-2 ay oldu düğün için saklıyorum :) tek kelimeyle muhteşem bir koku. nişanlım da çooook beğendi çok etkileyici dedi
Biraz geç gördüm mesajını ama henüz black xs lexces kadar mükemmel bir koku daha tanımadım..ben de paco rabanne hastasıyımdır..bir de caroline herranın 212 sexy'sine bakabilirsin canım bence..ultraviolet, black xs lexces, 212 sexy kullanıyorum ben de..one millionın bayan olanı da çok güzel d&p deki de güzeldi deneybilirsin..