Pabillo ; Bir adım attık, binlerce model ayakkabı yarattık…

Pabillo ; Bir adım attık, binlerce model ayakkabı yarattık…

Doğru cevap veren şanslı 10 üyemiz pabillo.com’ da beğendiği ayakkabı modeline ücretsiz sahip olacak…

Kazen

Yönetim
Administrator
14 Kasım 2001
21.330
69.486
Bir adım attık, binlerce model ayakkabı yarattık…

"SEYA Bilgi Teknolojileri" şirketi olarak bizler, yeni ve genç olmanın tüm avantajlarını “Pabillo” imzasıyla satışa sunduğumuz kadın ayakkabıları ve aksesuarlarında kullanıyoruz. Yeni bir marka olmak, sınırsız hayal gücü ile kaliteli olma zorunluluğunu beraberinde getirmekte. Bu sebeple çeşitliliğimiz ile farkındalık yaratacağımıza inanıyor, tescilli markamız Pabillo’nun her bir ürününün eş kalitede olduğunun altını çiziyoruz.

pabillo_kampanya.jpg

Pabillo markası altında bulunan ürünlerin %100 yerli ve el yapımı olduğunu biliyor muydunuz?
Pabillo üretilecek modelleri seçerken, öncelikle her ayağa uyabilecek rahat kalıpları ön planda tutmaktadır. Bu kalıplar üzerine seçilen modeller, yerli üretim atölyelerimizde tamamen el yapımı olarak üretimi sağlanmaktadır. Sadece modelin beğeniliyor ya da çok satıyor olması bizim için yeterli değildir. Tüm modellerimizin en iyi kalitede, sağlıklı ve konforlu olması bizim için vazgeçilmez önceliklerdir.

Modayı Takip ediyoruz…
Pabillo markası olarak bizler, sadece kişisel beğenilerimizi ön planda tutmuyoruz. Türkiye ve tüm dünyadaki trendleri yakından takip ederek, kombinlerinizde yer alması gereken modelleri sizlere sunmaya çalışıyoruz. Bu konuda siz değerli müşterilerimizden gelecek öneri ve yorumları da önemseyerek en güncel koleksiyonu sizlere sunmaya çalışıyoruz.

2016_trend_ayakkabilar.jpg

Kalite Kontrol Önemli!
Üretimden çıkan ürünleri depo girişimizde tek tek kontrol ederek, müşterilerimizde hayal kırıklığına sebep olmamak için elimizden geldiğince çalışıyoruz. Fotoğraflarda gördüğünüz ürünleri bire bir olarak aynı kalitede olması için sıkı bir denetim sağlayarak, olası aksiliklerin önüne geçmeye çalışıyoruz.

Sizler bizim için değerlisiniz…
Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak gelecekte sektörün öncüleri arasında yer almak için sizleri dinliyor, beklentilerinize kısa sürede cevap veriyoruz. Beğendiğiniz ve satın almak istediğiniz tüm ürünlerde sorgusuz sualsiz, birebir değişim ve iade hakkını hiçbir ek ücret istemeden sizlere sunuyoruz.
Amacımız Hayatınızın her anında yanınızda olmak…
Şirketimizin temel hedefi ise yarattığımız ve yaratacağımız tüm markalarımızla hayatınızın her anında yanınızda olmak!

Şimdilik(!) ürün yelpazemizin olmazsa olmazı ürün kategorileri ; Spor Ayakkabılar(Loafer, Espadril, Casuel, Comfort), Platform Ayakkabılar, Babetler, Stiletto Ayakkabılar ve Günlük Çantalar, Clutch Çantalar şeklindedir.

Son düzenleme:
bende saydım ama bir modelde kararsız kaldım. bağcığın üzerine ek bir parça koymuşlar o sayılırmıki? gerçi artık çok geç cevabımı verdim :)

Bende saydım 1 tanesini gözden kacırdımmı saydımmı bilmiyorum emin olamadım ama umarım doğrudur.

Bu yarışmaya katılım çok olacaktır. malum konu ayakkabı olunca:KK49:

Yaaaaaaa offf şimdi tekrar saydım yanlış yapmışım ya keşke işaretlemeseydim hemen tuh gitti ayakkabı modelinide seçmiştim halbuki :KK53:

Yaaaaaaa offf şimdi tekrar saydım yanlış yapmışım ya keşke işaretlemeseydim hemen tuh gitti ayakkabı modelinide seçmiştim halbuki :KK53:

Bende tekrar saydım benimde yanlış çıktı. :KK64:

X