P90Xle gelsin düz karın ince bacak

denizko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2010
86
0
Arkadaşlar bu öyle bi programki kalın bacaktı büyük popoydu hepsine çözümü var. ana temasında vücudu şaşırtarak çalıştırmayı hedefliyor. izlerken oldukça kolaymış gibi görünsede gayet zor bir fitness programı. uygulamaya başlayacak kişilerin 90 gün boyunca pes etmemesi gerekiyor. başladığınızda ilk hafta yürüyemeyecek kadar halsiz olacağınız bir çalışma programıdır. etkisi ilk bir ayda görülür. doksan günün sonunda sonuç almamak imkansızdır. gerek kilom var vaktim yok diyenler için, gerek vücuduna şekil vermek isteyenler için gerçekten ideal. zorlamasına karşın emeğinizin karşılığını da sonuna kadar veriyor. ben daha önce insanity yaptım ve ağırlık kullanmadığı için istediğim sonucu alamadım.

Tek kötü tarafı alet edevat alınması gerekiyor: Ağırlık ve direnç bandı ya da barfiks barı (kollarım güçsüz olduğundan ben barfiks çekemiyorum aynı hareketleri bantlada gösteriyorlar)

ben direnç bandı alamadım tekrardan pilates bandı ve 4 kiloluk ağırlık kullanıyorum. 1. günümü yaptım daha. sizinde bana katılmanızı istiyorum. link isteyenler özel mesaj atarlarsa hemen yollarım. eğer ilgi olursa yemek programıyla ilgilide bilgi vereceğim. hertürlü sorunuzu alabilirim.

Biraz daha bilgi verebilir misin acaba? barfiks yapılmadan da devam edilebiliyor mu programa?

erkek kardeşim de anneme bunu yaptırmaya çalıştı kalpten gidiyodu kadıncağız

fazla zorlamayın kızlar sakın bu zımbırtıyı yaparken

Canım linki banada gönderir misin sana zahmet ?... bir de yemek programındanda bahseder misin daha ayrıntılı bilgi için.

ben de alabilir miyim linki?bir arkadaşı ve eşi yaptı bunu gayet faydalı olduğunu söylediler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…