Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben daha başlamadım focusa ama eli kulağında bakalım :)Ben de T25 yapıyorum sadece.
4. hafta bu gün Lower Focus yaptım.
(Bu arada bu gün aslında Total Body günü ama ben bu haftayı biraz karıştırdım. :) )
kusura bakmayın haftaiçi çok müsait olamıyorum o yüzden cevap geç oldu biraz.ben daha başlamadım focusa ama eli kulağında bakalım :)
alfa kolay ama beta gama zor diyorlar, hele insanity falan baktım da acayip zorlu.
sen iyi ilerlemişsin nasıl zorlandın mı?
p90 focusa göre çok çok basitti 1.gün
ben pes ettim ve bıraktım bugün yeniden başlıyorum :)kusura bakmayın haftaiçi çok müsait olamıyorum o yüzden cevap geç oldu biraz.
Ben p90'a hiç bakmadım. Kolay mı bilemiyorum ama T25'te ilk haftalar oldukça zorlandım. Daha önce hiç bir spor geçmişim yok. Hatta biraz tembel bir insanım normalde. O yüzden 25 dakika hiç durmadan hareketleri yapmak çok zorlayıcı oldu. Videolarda Modifier olarak hareketlerin biraz daha kolay halini yapan Tanya var. Onun sayesinde devam ettim spora. Çok zorlanınca ona uydum genelde. İlk günün videosu Kardiyoya ilk başladığımda 15. dakikada tıkanıp kapatmıştım. Şu anda kendime bile inanamayacak şekilde devam ediyorum. Çok güçlendim. Bacaklarım ve kalça bölgemde gözle görünür bir toparlanma var. Göbeğim hala var maalesef ve kilo verme olayı bende beklediğimden yavaş gerçekleşti. Bir ayda 2 kilo verdim. Ama yememe yeterince özen göstermedim. Bunun etkisi oldu.
Şunu özellikle söyleyeyim ama hayat kalitem arttı. Daha hareketli ve mutluyum bu bir aydır. Kesinlikle pes etmeyip devam etmek gerekiyor spora.
Umarım devam edebilirsiniz siz de.
süpersin çok ilham verdin çok çok teşekkür ederim.Bu gün T25 Beta'ya başladım. Aslında dün başlamış olmam lazımdı ama dün dağ yürüyüsü yaptım. 6 km yürüdüm. Ondan sonra da halim kalmadı. Yapamadım maalesef. Speed 2 yaptım bu gün. Benim vücudum inatçı çıktı alpha'da sadece 3 kilo verdim. Açıkçası kilo veremememe çok kafayı taktım başta. Ama şükür ki devam ettim. Yememe daha çok dikkat ettim. Sonuçta vücudum açıldı hızla kilo vermeye başladım. son iki kiloyu resmen 5 günde verdim.
Şunu kesinlikle belirteyim ki VAZGEÇMEYİN. Ne olursa olsun...
Ben total body'de kesinlikle şınav çekemeyen bir insandım. Eğilince vücudumu geri kaldıramıyordum. Şu an 15 şınavı rahatlıkla çekiyorum. Belki sporculara göre basit ama bana göre inanılmaz bir ilerleme bu. Normalde yokuş çıkarken hemen nefes nefese kalan ben, şimdi koşarak yokuş çıkabiliyorum. Cildim güzelleşti. Vücudum sıkılaştı. Mutluyum. Sık sık başım ağrırdı, ağrı kesici içerdim. Spora başladığımdan beri hiç başım ağrımadı.
Gerçekten insanın hayatı değişiyor. Zor biliyorum. Yaparken bırakası geliyor insanın yarıda. Ama bırakmayınca sonuçları inanılmaz oluyor.
Dumble aldım yarın hayatımda ilk kez ağırlık çalışacağım. Bu günden heyecanlıyım.
Umarım hepimiz sağlıklı yaşamın tadını alıp, bu şekilde yaşamaya devam edebiliriz.