• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pıhtılı adet???

**garfield**

Guru
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
1.561
9
356
43
Arkadaşlar ben normalde çok ağrılı ve yoğun adet oluyorum.
4-5 ayda bir de adetlerim aşırı derecede pıhtılı oluyor. hatta öyle oluyor ki mesela gündüz se ve dışardaysam yani ayaktaysam her yarım saatte bir ped değiştirmek zorunda kalıyorum. Kocaman pıhtılar geliyor ya. normal mi sizce?

Çok bi bilgim yok ama netten araştırdığımda; kist,myom yada hormonal bozukluktan kaynaklabileceğini okudum. Korkutmak gibi olmasın ama.. Bence bi doktora görünmen en doğrusu olucak..Çok geçmiş olsun..

benimde adetlerim çok sancılı ve pıhtılı olurdu
gidferdim doktora iltehabın var deyip antibiyotk verip gönderirdi ( o zaman kızdım alttan muayene edemezdi.)
meğersem onlar ufak irili büyüklü kistlermiş.
o parçalar adet zamanında çatlayan ufak kistlermiş doktorum ole dedi. orkulacak bişe yok demişti. Ama eğer sancılı geçiyorsa her ay muhakkak bi kadın doğuma gitmelisin tatlım. sonra ben gibi olmayasın. sağda 9 solda 3-4 cm lik kistlerle boğuşmak zorunda kalmıştım.

teşekkürler cevap için. sürekli gittiğim bi kadın doğumcum var zaten. ultrasonda da baktı bi kaç kez. olsa söylerdi herhalde kist filan., gerçi doktorlara da pek güven olmuyo ama..

Back
X