harika olmuşlar Allah bir yastıkta bir ömür huzurla geçirmek nasip etsin.. hep ellele gözgöze olsun çok güzel olmuş herşey..
yalnız birşeyi merak ettim beyaz elbiseli biri var. beyaz taşlı elbiseli o elbiseyi nereden almış? kaçaymış:)) bayıldım o elbisede tam benlikmiişşkaydirigubbakcemile2
Rabbim mutlulukların daim etsin ,birbirlerine hep saygı ve saygıyla baksınlar inşalllah.Ama ben en çok babanın kızı evet derken kızına bakışındaki ifadeye içlendim:gitme:.Nasıl bakıyordu .Herhalde babalar çok zorlanıyor kızlarını verirken.Rabbim bir yastıkta kocatsın...
Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim arkadaşlar...Yorumlarınız düşünceleriniz çok samimi çokk saolun...Bi arkadaşım ablamın kostümünü beğenmiş,canım ablam kendine özel diktirdi sanırım 800civarı istersen tel adres vereyim...
Birde Melih Gökçeğe benziyo denmiş,canım ta kendisi nikahı Melih gökçek kıydı.
Bu arada o minik gelincik benim kızım melek doğa,ayrıca teşekkür ederim yorumlarınıza:))
çok güzel olmuş herşey maşallah dört dörtlük hayallerdeki gibi...
allah mutlu mesut yapsın...o üç kız kardeşten hangisi sendin...bu arada zaten benziyorsunuz birbirinize...
senin melek doğan ne güzel gelin olmuş öyle yaa...
senin düğününü de merak ettim şimdi ben ...:ecrin_bebek:
kıskardeşinde cok güsel düğünüde cok güsel hersey cok güsel Bir ömürleri güselliklerle dolu olsun İnşallah canımm allah huzur mutluluk saglık versin bereketle birlikte evlerinee